Újabb bizonyíték, hogy a Bosszúállók 4.-ben visszamegyünk a múltba

Most újabb bizonyítékok jelentek meg arról, hogy a Bosszúállók 4.-ben visszaugrunk az időben.

Most újabb bizonyítékok jelentek meg arról, hogy a Bosszúállók 4.-ben visszaugrunk az időben.

Az Atlanta Magazine című lap osztott meg forgatási képeket a Bosszúállók 4.-ről, sajnos azonban szerzői jogkövetelések miatt a képeket közvetlen nem tudjuk megosztani itt, viszont az alábbi linken csekkolhatjátok őket. A képeken New York város látható, ami hűen adja vissza a 2012-ben bemutatott első Bosszúállók-film csataterét az utcákon.

Így már az is érthető, hogy a Marvel miért döntött úgy, hogy pont ők hatan maradnak életben a Végtelen háborúban, hiszen ha visszaemlékszünk az első Bosszúállók ominózus csatajelenetére, akkor Vasembert, Amerika kapitányt, Sólyomszemet, Thort, Hulkot és Fekete Özvegyet láttuk Joss Whedon képregényfilmjében.

Tavaly decemberben egy szerencsés rajongónak megadatott a lehetőség, hogy bekukkantson az atlantai filmgyárba, ahol épp a Végtelen háború újra- vagy esetleg a Bosszúállók 4. forgatását tartották. A rajongó még közös képet is készített Chris Evans-szel, és amint a megosztott képen is látható, a karakter megszabadult nagy szakállától, amit a Végtelen háborúban láttunk. Ezek megint csak olyan dolgok, amik azt hivatottak megerősíteni, hogy a folytatásban valóban visszamenek a múltba, hogy így állítsák meg Thanost.


Total
0
Shares
Previous Article
Kathleen Kennedy

[PLETYKA] Év végén Kathleen Kennedy lemondhat Lucasfilm elnöki pozíciójáról

Next Article
Bosszúállók

Forgatási videó érkezett a Bosszúálló 4.-ből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!