x
Filmek

Újabb bepillantás a Pókember: Hazatérés forgatásra

Két újabb nagy nevet jelentette be, hogy csatlakoztak az új Pókember stábjához.

Újabb bepillantás a Pókember: Hazatérés forgatásra
  • Publishedjúnius 24, 2016

Két újabb színész jelentette be, hogy csatlakoztak az új Pókember stábjához.

Az egyik színész, a Call Saul sztárja, Michael Mando, míg a másik színész neve a Fargoból lehet ismert, Bookeem Woodbine. A hét elején vette kezdetét a film forgatása, de napról napra jönnek az újabb bejelentések, hogy új sztárt köszönthetünk a fedélzeten. Ezen felül egy rakás képet kaptunk Tom Hollandról, az egyiken éppen feszít az új gimis pulcsijában. A két új karakterről nem sokat tudni, milyen szerepet szánnak nekik a filmben.

Bokeem Woodbine
Bokeem Woodbine

Bookeem Woodbine csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy egy új rosszfiút fog alakítani, ezzel ő lesz a harmadik „bad guy”-ja a filmnek, de nem szerette volna idő előtt lelőni a poént, így az általa alakított karaktert kezeljük titokként. Woodbinenal már a harmadik rosszcsont a Pókember: Hazatérés filmben, hiszen Michael Keaton és Logan Marshall-Green valami hasonló rossz szerepet kapott. Míg előbbi lesz a Keselyű, addig utóbbi a The Tinkerer néven ismert őrült tudóst fogja játszani.

Michael Mando karaktere még titokzatosabb, ugyanis nem volt hajlandó még ennyit sem megosztani a világgal, mint Bookeem Woodbine. Azt már biztos, hogy a fiatalos May nénit Marisa Tomei fogja alakítani, vele már az Amerika kapitány: Polgárháborúban is találkozhattunk. Más nagy ismert hollywoodi színész, Robert Downey Jr. feltűnik majd Vasemberként.

Michael Mando
Michael Mando

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.