Új videón látható Miles Morales egyik legfontosabb képessége

Nem kell féltenünk az ifjabb Pókembert sem.

Folytatódik a Game Informer exkluzív riportsorozata, a mai anyag pedig egy különösen fontos témával foglalkozik: Miles különleges képességeivel. Pontosabban az egyikkel a kettő közül: a képregényekben “venom strike” néven emlegetett erőről van szó.

A frissen kiadott gameplay felvételen megnézhetjük, hogyan fedezi fel Miles ezt a rendkívül erős támadási formát, és ha már rájött, hogyan működik, az első komoly ellenfelén ki is próbálja, mire elég. Sok helyen elektromos erőként hivatkoznak a látottakra, ez azonban kissé pontatlan. A képregényekből ugyanis megtudhatjuk, hogy ez egyfajta pókméreg, ami energianyalábok formájában távozik Miles kesztyűiből. Ez, és a láthatatlanná válás képessége különbözteti meg leginkább Peter Parker és utódja repertoárját.

Ha követtétek az eddigi híreket a játék kapcsán, bátran tekintsétek meg a fejlesztői kommentárral ellátott videót, azonban szeretnénk figyelmeztetni mindenkit, főleg azokat, akiknek kimaradt az első rész, hogy erősen spoileres másodpercekre számítsatok.

A Game Informer magazin egész hónapban szállítani fogja az anyagokat a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales kapcsán, mi pedig jelenteni fogunk minden fontos információt. Nekünk sem könnyű, de november 12-ig már csak kibírjuk valahogy.

Total
0
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Már a The Batman is a The Mandalorian egyedülálló vizuális effektusait használja

Next Article
America Chavez

Xochitl Gomez kapta volna America Chavez szerepét a Doctor Strange az őrület multiverzumában?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!