x
Filmek

Új szemszögből csodálhatjuk meg Optimus Fővezért

Optimus Fővezér egy hatalmas kardot forgat a kezében, miközben a végső csatára készül fel.

Új szemszögből csodálhatjuk meg Optimus Fővezért
  • Publishedaugusztus 1, 2016

Optimus Fővezér egy hatalmas kardot forgat a kezében, miközben a végső csatára készül fel.

A Transformers: The Last Knight hivatalos posztere
A Transformers: The Last Knight hivatalos posztere

Az elmúlt hónapok során megannyi képet és videót láthattunk már a Transformers: The Last Knight néven futó projektről, melyet Michael Bay rendez. A legutóbbi képen Onlaught Álca volt látható – ezt pár sorral lejjebb most megcsodálhatjátok -, de alighanem a kedvenc szereplőről készült hivatalos kép, ami nem is igazán kép, hanem egy poszter, ami Optimust mutatja meg, amint felkészül a harcra, amit „sárkány” Álcával fog megvívni. Most először vehetjük szemügyre ezeket a fémszörnyeket. Reméljük, hogy hamarosan még több információhoz jutunk!

PHEnyc2DycjAHI_1_l
Onlaught jelentkezik

Az IMP Awards leplezte le a posztert, amivel a New York-i polgárok már többször is találkozhattak. Úgy egy hónapja lehetett, hogy a Times Square-n feltűnt az első promóciós anyag a Transformers 5-höz, most viszont hivatalosan formájában is megjelent az interneten. Meglepő mindkét debütálás, hiszen még több hónap van a premierig, és a filmet csak jövő nyáron fogják vetíteni a mozikban, de máris özönlenek a poszterek a filmről. Ez talán azt is előrevetíti, hogy az első előzetes előbb érkezik, mint gondolnánk. Talán már ősszel?

A stáb már megjárta Kubát, most viszont Detroid városában forgat, erről videós és képes anyag is érkezett. 2017. június 23-án tér vissza a Mark Walhberg által vezette csapat második kalandja. Az időzítés remek, hiszen csak a Sony készül filmmel arra a hétre, a The Rock Boby-vel fogják egy időben bemutatni a Transformers: The Last Knight mozifilmet – egy héttel korábban a 20th Century Fox a Kingsman: The Golden Circle-t, míg a Disney Pixar a Verdák 3-at készül piacra dobni.

További képek/videók a forgatásról:

 

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.