Főoldal Játékok Új részletek derültek ki a Paper Mario: The Origami King-ről
Játékok

Új részletek derültek ki a Paper Mario: The Origami King-ről

Rengeteg újdonság, még több szín.

474

Teljes meglepetésként érkezett néhány hete a Paper Mario sorozat új epizódjának leleplezése. A Nintendo a semmiből jelentette be a következő exkluzív címet, most pedig egy áttekintő videó keretein belül bővebben is beszéltek nekünk a projektről.

A papírból hajtogatottnak látszó világ rendkívül változatosnak ígérkezik. Helyszínek egész sorát vonultatja fel az új kedvcsináló, és már ezekből a képsorokból is látható, az élénk színek és stílusos textúrák bizony Nintendo Switchen is visszahozzák majd a széria megszokott hangulatát. Erdőkön, felhőkön, csatornákon és városokon át vezet majd az út Peach kastélyához, amit a gonosz Olly király elmozdított a helyéről. Feladatunk Mario és barátai oldalán a szokásos kihívás lesz: megmenti Peachet és Mushroom Kingdomot.

A játékmenet az eddigi legizgalmasabbnak tűnik a látottak alapján. A képsorok sugallnak vadnyugati fegyverpárbajt, hajózást, légi csatákat és bányászatot is, de könnyen gondolhatjuk, hogy a legérdekesebb részeket még nem láttuk. A Mario-világ megszokott szereplői egytől-egyig tiszteletüket teszik az előzetesben, természetesen ezúttal papír alakjukban. Kiderül még, hogy a klasszikus formula alapvető elemei, az érmék gyűjtögetése és pályákon szétszórt titkok felderítése is feladataink közé tartozik majd, de Pokémon utalásból és könnyed humorból sincs hiány.

A bő hat perces anyagot látva nincs mitől tartania a sorozat rajongóinak, a Paper Mario: The Origami King július 17-én pedig már érkezik is, Nintendo Switch exkluzívként.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Palworld
Játékok

A Nintendo lépéseket tenne a Pokémon-utánzat Palworld ellen

A japán videójáték gyártó is felfigyelt a népszerű Palworld túlélős akciójátékra.