x
Close


Közelgő események

Filmek

Új poszter érkezett a Zsivány Egyeshez

Sajnos még picivel több, mint két hónap van a film bemutatójáig, de szerencsére addig mér érkezni fog új előzetes, és TV Spot is.

Új poszter érkezett a Zsivány Egyeshez
  • Publishedoktóber 5, 2016

Sajnos még picivel több, mint két hónap van a film bemutatójáig, de szerencsére addig még érkezni fog új előzetes, és TV Spot is.

Az elmúlt hetekben semmi hírt nem kaptunk az első spin-off Star Wars epizódról, ami lehet jó, és rossz is egyben, de azért bízunk benne, hogy inkább előbbi, és sikerként éljük meg az első olyan kalandot, ami kilép a Skywalker-ek árnyékából. (Nem teljesen igaz ez sem, mert Darth Vader is benne lesz a Rogue One-ban, bár szerepéről nem tudunk semmit.)

A film Gareth Edwards rendezésében készült, melynek egyik főszereplője a Lázadót alakító Felicity Jones (Jyn Erso) lesz. A történet a harmadik, a Star Wars: A Sith-ek bosszúja és a Star Wars: Egy új remény között fog játszódni – annyiszor elmondtuk már, hogy tíz perccel a negyedik rész előtt ér véget majd a film -, s melynek cselekménye a Birodalmi tervrajzok ellopását fogja vászonra vinni.

Most épp Oroszországból érkezett egy igen tetszetős kis hivatalos plakát. A poszteren egy Lázadó sisak és sok-sok rohamosztagos látható, de ahogy lefestették a hangulatát, az pazar.

Az első rosszindulatú hírek úgy szóltak, hogy a Disney vezetőségének nem nyerte el tetszését a film, túlságosan is sötét és háborús hangulatú lett, ami miatt így nem illeszkedik a harmadik és negyedik rész hangvételéhez. Ezért a rendezőt felkérték, hogy nyáron forgassanak újra több részt is, főleg azokat, melyekben a színészek párbeszédeire fókuszálnak. Trailerek alapján a film egyben van – legalábbis mi úgy látjuk -, és szó sincs veszélyről, de ezek csak előzetesek, a végső filmig december 15-ig várnunk kell.

Ha nem szeretnél lemaradni a későbbiekben sem a Star Wars-os hírekről, akkor kövesd az oldalt a közösségi médiában, és LIKE-old a hivatalos Star Wars Hungary Facebook oldalt!

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.