Főoldal Filmek Sigourney Weaver is csatlakozott a Marvel Univerzumhoz?
Filmek

Sigourney Weaver is csatlakozott a Marvel Univerzumhoz?

Újabb nagy név csatlakozhat a Marvel közelgő szuperhősnő filmjéhez, a Marvel Kapitányhoz?

309

Újabb nagy név csatlakozhat a Marvel közelgő szuperhősnő filmjéhez, a Marvel Kapitányhoz?

A Marvel Studios-nál csöppet sem meglepő, hogy a legnagyobb színészek fordulnak meg, amihez most egy másik nagy név csatlakozhat. A következő időszakban több képregényfilmmel is szembetalálhatjuk majd magunkat a mozik műsorlistáján, így a kiadó szerepekre mielőbb színészt kell találni a stúdiónak. Hivatalosan nem erősítették meg Sigourney Weaver szerepét a Marvel-nél, de minden jel arra utal, hogy őt is a köszönthetjük a fedélzeten.

Wired-en jelent meg a legfrissebb hír, hogy az Alien-filmek sztárja, alias Ripley hadnagy is beadta derekát egy Marvel filmre. A hír úgy röppent fel, hogy a színésznő azt kezdte ecsetelni, hogy rengeteg szuperhős filmet látott már:

Olyan ez számomra, amit nem lehet elutasítani. Régóta rajongója vagyok már a Marvel-filmeknek, nincs különösebb oka, de mindig betalálnak a színészekkel.

Mindebben nincs semmi érdekes, bárki lehet rajongója a filmeknek, ám mikor azt kérdezték, hogy mi az oka annak, hogy az összes Marvel-filmet megnézte a színésznő a következőt válaszolta:

Nem mondhatom el!

És pont ez teszi olyan izgalmassá a szituációt. Ha csak szórakozásért nézné a képregényfilmeket, akkor miért nem válaszolhat arra kérdésre, hogy mi célból nézte meg mindet? Ez az egész úgy hangzik, hogy mintha titkolná a valódi okát, és már a háttérben meg is egyezett a Marvel-lel egy szerepről. Nem zárhatunk ki semmit, főleg Weaver kijelentése miatt.

Pletyka ide vagy oda, Sigourne Weaver akkor is remek választás lenne Kevin Feige-nak és a Marvel-nek. A színésznő az utóbbi időben picit elzárkózott a mozitól, nem mutatott maradandót, még úgy sem, hogy szerepelt az Avatarban vagy a Szellemirtókban, jó értelemben életét végig kísérti az Alien-filmek Ripley hadnagyának szerepe, amivel igazán berobbant a köztudatba, s alkotott mai napig maradandót világszerte. Megtiszteltetés, s sok rajongó álmát váltanák be, ha egy képregényfilmben is feltűnne. Talán pont a Marvel Kapitányban kap lehetőséget? Ez lehet a leglogikusabb választás, itt kijárna egy szerep az Oscar-díjas Brie Larson mellett készülő első női főszereplős Marvel-filmben. A Marvel Studios mindent bele fog adni a filmbe, és a legnagyobb, legjobb női főszereplőket válogatják be. Reméljük, hogy nem viccből mondta, és tényleg megkörnyékezte a stúdiót egy szerepre, vagy fordítva.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.

Thor Taika Waititi
Filmek

Taika Waititi csak a pénzért vállalta a Thor: Ragnarököt, és előtte semmit nem tudott a hősről

Meglepő őszinteséggel beszélt Taika Waititi, hogy miért vállalta el a Thor: Ragnarök...