Főoldal Játékok Új Pokémon Snap játék érkezik Nintendo Switch-re
Játékok

Új Pokémon Snap játék érkezik Nintendo Switch-re

Villoghatnak a vakuk!

451

A mai délelőtt folyamán már bemutattuk nektek az ingyenes Pokémon Café Mix-et és a fogmosásra ösztönző Pokémon Smile is említésre került. Azonban a tegnap lezajlott Pokémon Presents előadás során előkerült egy másik, legalább ilyen érdekes cím is. Ez pedig nem volt más mint a Nintendo 64-re, 1999-ben megjelent Pokémon Snap szellemi örököse, stílusosan New Pokémon Snap névre keresztelve.

A Bandai Namco által fejlesztett játék során Pokémonokat fogunk fényképezgetni a természetes környezetükben. A vadon élő Pokémonok eddig sosem látott gesztusokat és viselkedést produkálhatnak kameránk előtt. A Photodexünk adatbázisának építés közben eddig érintetlen szigeteket fedezhetünk fel. Ezek a vadon burjánzó tájak, trópusi tengerpartokon keresztül a dzsungel mélyéig vezetnek. A kizárólag Nintendo Switch konzolokra érkező New Pokémon Snap sajnos még nem kapott fix megjelenési dátumot. Pokémon Presents előadás viszont jövő szerdán is várható, ahol állítólag ismét egy nagy projekt bejelentésére számíthatunk, tudtuk meg Tsunekazu Ishihara-tól, a Pokémon Company vezetőjétől.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.