Főoldal Játékok Új pletykák a Battlefield 6 háza tájáról
Játékok

Új pletykák a Battlefield 6 háza tájáról

Rengeteg új információ jelent meg a következő Battlefield résszel kapcsolatosan is.

171

Mostanság elég sok dolog a következő Call of Duty rész körül forog, hiszen rengeteg újabb pletyka és híresztelés kelt szárnyra a sorozattal kapcsolatosan. Megtudhattuk, hogy a második világégést fogja feldolgozni és az is egyértelművé vált, hogy a Modern Warfare remake-ben láthatott grafikai motor fog visszaköszönni majd ebben az epizódban is. Így egy kicsit háttérbe szorult a másik nagyobb lövöldözős sorozat, amelynek következő epizódja szintén az ősz folyamán teszi majd tiszteletét.

Lássuk, miket is erősítettek meg a soron következő Battlefield kapcsán. Először is, nem az lesz az elnevezése, amire mindenki vár. Nem szabad tehát a hatodik számozott részre számítani, kicsit más lesz ettől. Ez a legnagyobb projekt, amin a Dice valaha is dolgozott, így egészen grandiózusan fog majd ősszel hatni. Nem ők az egyetlenek, akik munkálkodnak rajta, ugyanis a Dice LA fejlesztgeti jelenleg a DLC tartalmakat hozzá és a Criterion is bőven besegít a munkálatokba.

Eredetileg ez érkezett volna 2018-ban a Battlefield V helyett, azonban az EA meggondolta magát és ezért is lett annyi hiba abban a játékban a megjelenésekor. Az információk alapján lesz egyjátékos kampány és olyan szintű pusztíthatóság, amelyet még sosem láttunk játékban. Másik forrás szerint biztosra vehetjük a Battle Royale megjelenését is a sorozatban. Lesz lehetőség 128 fős többjátékos mókára is, de nem az ezt támogató módok lesznek a figyelem középpontjában. Nemsokára valószínűleg több is kiderül, ugyanis a hírek szerint május 11 és június 21 között leplezik majd le.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

Mass Effect
Játékok

Az Androméda-galaxisban játszódhat a következő Mass Effect

Az előző játék helyszínére térhetünk vissza az eredeti trilógia szereplőivel.

EA Sports FC 24
Játékok

Kevesebb fogyott az új EA Sports FC-ből, mint tavaly a FIFA 23-ból

Az EA Sports FC 24 a brit eladási listákon a második helyre...

Black Panther EA Cliffhanger Games
JátékokBREAKING

Hivatalosan is leleplezték az új Fekete Párduc videójátékot

Az EA új Cliffhanger Games nevű stúdiója dolgozik a projekten.