Főoldal Játékok Új platformon debütál a Persona 4 Golden
Játékok

Új platformon debütál a Persona 4 Golden

Újabb szuper kalandba vethetjük magunkat.

407

A múlt héten felröppent pletykák igaznak bizonyultak és az általunk is tesztelt Persona 5 Royalt megelőző cím a Shin Megami Tensei sikersorozatból, PS Vita után ellátogat a számítógépeinkre is, egy kicsit felhúzva a mai igényekre. A Midnight Channel közkívánatra visszatér! A PC Gaming Show keretében bejelentésre került, és már el is érhető a Persona 4 Golden digitálisan PC-re. Az alap mellett többek között Digital Deluxe Edition kiadásban is, amivel a játékosok stílusosan ünnepelhetik visszatérésüket Inaba utcáira.

Inaba, egy csöndes vidéki japán kisváros adja a helyszínt a Persona 4 Golden kibontakozó cselekményének. A történetben a főszereplő és barátai egy sorozatgyilkosság által mozgásba lendített kalandra indulnak. Mely során rokonlelkekkel találkoznak, átélik az összetartozás érzését, és még sötét énjükkel is szembenéznek. A sztori fontos kapcsolatokat és élményeket ígér, amikben a játékbeli barátaiddal együtt osztozhatsz. 93-as Metacritic pontszámával és számos díjával a Persona 4 Golden a valaha készült legjobb RPG-k egyike, káprázatos történetmeséléssel és jellegzetes játékmenettel. A játék PC változatáról hamarosan olvashatjátok a tesztünket.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 megdöntötte a God of War rekordját

A Sony új multiplayere nagyon népszerű lett.