Főoldal Előzetesek Új menő nemzetközi előzetest kapott a Power Rangers reboot
Előzetesek

Új menő nemzetközi előzetest kapott a Power Rangers reboot

Egy új nemzetközi előzetessel ajándékozták meg a rajongókat, akik már nagyon várják a Power Rangers újraélesztését a mozikban.

897

Egy új nemzetközi előzetessel ajándékozták meg a rajongókat, akik már nagyon várják a Power Rangers újraélesztését a mozikban.

A franchise rajongói már izgatottan várják a Power Rangers következő előzetesét, akik különösen arra kíváncsiak, hogy mikor pillanthatják meg Zords-ot, és a többi jellegzetes karaktert a Saban világából, akiket teljes egészében számítógépes effektek segítségével keltettek életre. Marketing kampányból nem szenvedtünk hiányt, eddig is folyamatosan jelentek meg jobbnál jobb anyagok a mozihoz, de a trailerek és fényképek javarészt csak a Rangers-ekre fókuszáltak, a főszereplőket mutatták be.

Egészen mostanáig kellett várnunk a következő előzetesre, melytől mindenki azt várta, hogy talán most végre többet mutatnak a rebootból, és új karakterrel is találkozhatunk benne, sajnos azonban erre nem került sor, jórészt a korábbi teaserek és trailerek összevágásába botlottunk, de azért akadt új jelenet is, melyen az ikonikus „hatalom medálja” látható.

Saban Power Rangers-eit öt gimis tini alkotja, akiknek valami rendkívülivé kell válniuk. Megtudták, hogy szeretett kisvárosukkal, Angel Grove-val – és a világgal – valami egészen rendkívüli fog történni. Egy idegen fenyegetés jelent meg, ami arra készül, hogy elpusztítson mindent, ezért a sors kiválasztotta őket. A hőseinknek gyorsan rá kell jönniük, hogy ők az egyetlenek, akik megmenthetik a bolygót. De ahhoz, hogy ez sikerüljön, össze kell fogniuk, együtt kell legyőzniük a nehézségeket mielőtt még túl késő lenne. Egy csapatban küzdenek majd, akiket csak úgy neveznek, hogy Power Rangers.

John Gatins és Ashley Miller forgatókönyve alapján Dean Israelite rendező filmje 2017. március 24-én érkezik az amerikai mozikba, Magyarországra pedig áprilisban látogatnak a hősök. A Power Rangers főszereplői Dacre Montgomery (The Red Ranger), RJ Cyler (The Blue Ranger), Ludi Lin (The Black Ranger), Becky G. (The Yellow Ranger) és Naomi Scott (The Pink Ranger).

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...