Wide Screen
Image default
Játékok

Új kedvcsináló érkezett a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise-hoz

Kalandok Le Carré-ben.

Aki a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise eddig látott információi alapján azt gondolta, hogy a játék nem lesz kellően őrült vagy éppen misztikus, azt ki kell ábrándítsuk. Az új trailer csak tovább tüzeli azt a meglátást mely szerint York ügynök régi-új kalandja, nem kevésbé lesz elborult mint a korábbi epizódban. A tegnap napvilágot látott kedvcsinálóban a louisianai Le Carré városában tehetünk egy virtuális utazást.

A turisztikai bemutatkozóvideóval is felérő anyag során betekintést nyerhetünk Louisiana csodálatos mocsárvilágába és Le Carré városának rejtett szépségeibe. Sokat azonban nem kell várni, hogy a kellemes képek rémálomba fussanak át. Gyorsan groteszk alakok és egy jégbe fagyott holttest látványa töri meg az idilli képet. Azonban ahogy anno Greenvale-ben, úgy itt is lesz alkalmunk felgöngyölíteni a rejtélyt és kideríteni mi is áll a dolgok hátterében.

A “Dedicated to handheld play” mondat büszkén virít a trailer végén, így akik a Nintendo Switch Lite mellett tették le a voksukat sem maradnak ki a mókából. A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise 2020. július 10-én jelenik meg kizárólag Nintendo Switch konzolokra.

Még több a témában...

Bemutatkozott Gallia a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass részeként

Fonyódi Dávid

Nem kap demót a FIFA 21, de jó okkal döntött így az EA

Szarka Roland

Itt van minden ami a legutóbbi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-en bemutatásra került

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat