Főoldal Játékok Új játékot leplez le a Sony csütörtökön
Játékok

Új játékot leplez le a Sony csütörtökön

Az ígéretek ellenére az előző State of Play nem sikerült túlságosan jól, viszont a Sony pont ezért ezt nagyon oda akarja tenni.

644

Az ígéretek ellenére az előző State of Play nem sikerült túlságosan jól, viszont a Sony pont ezért ezt nagyon oda akarja tenni.

Mint tudjuk, a Sony nem lesz ott idén az E3-on. Helyette egy saját időszakonként megjelenő műsort készítenek, amelyet lehet követni élőben az interneten keresztül. Az első State of Play már le is ment, elég sok elégedetlenséggel fűszerezve. Ez köszönhető volt annak is, hogy a japánok nagy leleplezéseket ígértek, erre azonban nem került ott sor. Talán majd a következőn.

Jó nap lesz a csütörtök a játék szimpatizánsok szempontjából. Mint már írtunk róla az Ubisoft azon a napon fogja leleplezni az új Ghost Recon-t továbbá a Sony is akkor fogja tartani a következő State of Play-t. Ez egy kicsit később fog kezdődni, a GR műsora már 8:30-tól menni fog még a SoP magyar idő szerint éjfélkor kezdődik. Nem lesz szó benne a PS5-ről, viszont lelepleznek egy teljesen új PS4-es játékot. Olyan 10 percet fog felölelni az egész, de érdemes lesz rá odafigyelni.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...