Új játékot leplez le a Sony csütörtökön

Az ígéretek ellenére az előző State of Play nem sikerült túlságosan jól, viszont a Sony pont ezért ezt nagyon oda akarja tenni.

Az ígéretek ellenére az előző State of Play nem sikerült túlságosan jól, viszont a Sony pont ezért ezt nagyon oda akarja tenni.

Mint tudjuk, a Sony nem lesz ott idén az E3-on. Helyette egy saját időszakonként megjelenő műsort készítenek, amelyet lehet követni élőben az interneten keresztül. Az első State of Play már le is ment, elég sok elégedetlenséggel fűszerezve. Ez köszönhető volt annak is, hogy a japánok nagy leleplezéseket ígértek, erre azonban nem került ott sor. Talán majd a következőn.

Jó nap lesz a csütörtök a játék szimpatizánsok szempontjából. Mint már írtunk róla az Ubisoft azon a napon fogja leleplezni az új Ghost Recon-t továbbá a Sony is akkor fogja tartani a következő State of Play-t. Ez egy kicsit később fog kezdődni, a GR műsora már 8:30-tól menni fog még a SoP magyar idő szerint éjfélkor kezdődik. Nem lesz szó benne a PS5-ről, viszont lelepleznek egy teljesen új PS4-es játékot. Olyan 10 percet fog felölelni az egész, de érdemes lesz rá odafigyelni.

Total
6
Shares
Previous Article

Bemutatkozik az új Ghost Recon

Next Article
Disney Marvel Star Wars Avatar

A Disney 2022-tól új Star Wars- és Marvel-filmeket mutat be, csúsznak az Avatar részek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!