Főoldal Játékok Új információk láttak napvilágot a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise-ról
Játékok

Új információk láttak napvilágot a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise-ról

A második rész sem lesz kevésbé rejtélyes.

436

A Deadly Premonition első részét az ember vagy szereti vagy nem, nincs középút. Az előző generáció egyik igazi kakukktojásáról beszélünk, mely az évek során elég komoly rajongó tábort épített fel. Tette ezt annak ellenére, hogy technikailag finoman szólva sem éppen a legjobbak közé tartozik, de más területeken is vannak hiányosságai. Ezek ellenére egy rendkívül szerethető és érdekes élményt kaptak akik tettek egy próbát a játékkal Xbox 360-on, PS3-on vagy utólag Nintendo Switch-en. A leginkább a David Lynch által fémjelzett Twin Peaks című filmsorozatra hajazó mű során egy rejtélyes ügy felgöngyölítésén kell dolgoznunk Francis York Morgan FBI ügynök szerepében. Sokak nagy örömére a folytatás már a küszöbön áll, a Deadly Premonition 2 itt van a kertek alatt.

Eddig túl sok mindent nem tudtunk meg a hamarosan érkező, Switch exkluzív második részről. Azonban a napokban frissítésre került a játék eShop oldala, temérdek új infóval szolgálva. Nyomozni két helyszínen és két különböző időben fogunk, de a rejtélyes ügy ugyanaz marad. Az egyik helyszín Boston lesz 2019-ben. Aaliyah Davis és Simon Jones FBI ügynökök egy rég megoldottnak hitt ügyet kapnak kézhez, melynek kapcsán egyből a gyanúsított ajtajában találják magukat. Ahogy haladnak előre gyorsan szembesülni fognak vele, hogy ezt az ügyet jobb lett volna nem bolygatni.

A másik helyszín a louisiana-i, Le Carré lesz 2005-ben. Itt a korábbi epizódból ismert FBI ügynök, Francis York Morgan és a fiatal Patricia Woods lesznek a történet középpontjában. Morgan a helyi seriff lányával közösen próbálja kideríteni az igazságot. A Deadly Premonition 2 történetének egyik része 9 évvel az első rész után, míg másik 5 évvel előtte játszódik. Az időbeli tagolás miatt 2 főhőst is irányíthatunk a cselekmény során. A jelenben Davis ügynököt, míg a múltban Morgan ügynököt terelhetjük az ügy megoldásának irányába. Morgan ügynök la carré-beli kalandjai során tehet némi kitérőt is a kötelezettségeitől, melynek során bowlingozhatunk, kövekkel kacsázhatunk, a környékbeli mocsárban kalandozhatunk, vagy éppen gördeszkás ügyességünket tehetjük próbára.

A Deadly Premonition 2: A Blessing is Disguise 2020. július 10-én jelenik meg, kizárólag Nintendo Switch-re.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Palworld
Játékok

A Nintendo lépéseket tenne a Pokémon-utánzat Palworld ellen

A japán videójáték gyártó is felfigyelt a népszerű Palworld túlélős akciójátékra.