Főoldal Játékok Új információk érkeztek a Spider-Man: Miles Morales kapcsán
Játékok

Új információk érkeztek a Spider-Man: Miles Morales kapcsán

Nyugalom, Peter is jól van.

497

Brian Horton, az Insomniac Games kreatív igazgatója egy frissen kiadott közleményben elmondta, szeretne pár dolgot tisztázni a múlt héten megjelent előzetessel és a szárnyra kapott hírekkel kapcsolatban. Elmondása szerint Miles feltűnése már az eredeti játék fejlesztési szakaszának elején is biztos volt, a stúdió rengeteg lehetőséget látott a karakterben, és különösen érdekesnek találták az ötletet, hogy Peter Parker és Miles Morales, a két ismert Pókember egy világon belül legyen jelen.

A 2018-as Marvel’s Spider-Man játék eseményei során megismerhettük Miles Moralest, Peter mentoráltját. A fiú ekkor még csak ismerkedett képességeivel, feszegette határait, és ikonikus ruházata sem állt a rendelkezésére. A róla elnevezett önálló címben egy évet ugrunk előre az időben, a helyszín ezúttal a megszokott város Harlem nevezetű kerülete. A hóval fedett New York utcáin épp a karácsonyi készülődés zajlik, miközben a háttérben egy csúcstechnológiával felszerelt hadsereg kezd szervezkedésbe. Az immár rutinos Milest irányítva kell majd rendet tennünk a városban.

Kiderült még, hogy a játék teljes mértékben ki fogja használni a PlayStation 5 adta lehetőségeket: a DualSense kontroller, a villámgyors töltési sebesség és az új hardver adta grafikai finomítások mind jelentősen növelni fogják a játékélményt. Megerősítésre került a játék hossza is, nagyjából Uncharted: The Lost Legacy kaliberű történetet érdemes várni, bár erről már korábban beszámoltunk.

Az Insomniac megnyugtatott minket, Peter Parker él és virul, a később érkező számozott folytatásban tudhatjuk meg, mivel töltötte a köztes időt, az új cím azonban kizárólag Milesra fókuszál majd. A Spider-Man: Miles Morales az idei év ünnepi szezonjában jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események