Új Funko figurák jelentek meg a Bosszúállók: Végjátékhoz

Egy rakás új promóciós anyag érkezett a Bosszúállók: Végjátékhoz, és egytől egyig a főhősök új jelmezét prezentálja.

Egy rakás új promóciós anyag érkezett a Bosszúállók: Végjátékhoz, és egytől egyig a főhősök új jelmezét prezentálja.

A Trailer Track számításai szerint rövidesen egy új előzetest fogunk kapni a Bosszúállók: Végjátékhoz, amit egyesek március 11. és 21. közzé időzítenek, röviddel a Marvel Kapitány bemutatója után. Az időzítés megegyezik az egy évvel korábban bemutatott Bosszúállók: Végtelen háborúéval, amikor is a második előzetest március 15-én mutatták be. Addig azonban, amíg várunk az új trailerre, a Funko POP! jóvoltából egy tucat új képet kaptunk a Föld legnagyobb hőseiről. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A karakterek némelyike ismerős lehet a korábban kiszivárgott promóciós képekről és akciófigurákról, azonban most kaptunk popcorn-vödröt Amerika kapitánnyal, Fekete Özveggyel, Thorral, Hulkkal és Vasemberrel felvértezve, akik egytől egyig a szupertitkos és menő szerkóban feszítenek.

Emellett először nézhetjük meg a Funko POP közelgő kínálatát is, hogy milyen játékfigurákkal készül a Marvel Moziverzum várva várt szuperhősfilmjére. Bár nem teljesen kivehető, de ha jobban megnézzük a képeket, akkor kivehető, hogy Clint Barton (Jeremy Renner) megtartotta Sólyomszem köpenyét a folytatásra is, bár tudjuk, hogy Barton új alteregóval tér vissza a Bosszúállók 4. részében, a képregények után a filmvásznon is bemutatkozik Ronin.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
A holnap határa

Már biztos, hogy elkészül A holnap határa folytatása

Next Article

Öt meglepő játék, amelyek könyveken alapulnak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!