Stranger Things

Új fotók kerültek ki a Stranger Things negyedik évadából

Két kedvelt színész is a képeken.

2016-ban indult a Netflix egyik legkomolyabb sikertörténete, a Stranger Things. Bár maguk az alkotók és a színészek is azt hitték, hogy hatalmasat fognak bukni, a nézők valósággal rajonganak a sorozatért, melyből 2017-ben a második, 2019-ben pedig a harmadik évad is elkészült. A negyedik kanyar pedig úton, még tavaly szeptemberben berendelték, a forgatás pedig az idei év elején kezdődött, azonban itt is közbeszólt a világjárvány, leálltak a munkálatok, szeptemberben azonban visszatért a stáb dolgozni.

Most pedig új fotók kerültek ki, melyeken többek között Joe Keery Stevejét és Maya Hawke Robinját is megtekinthetjük. Ezek a Just Jared oldalán tekinthetőek meg. Utóbbi bár csak a harmadik évadban csatlakozott, egyre fontosabb szereplővé lép elő. További jó hír a rajongók számára, hogy a Stranger Things alkotói nemrégiben egy interjúban elmondták, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem a negyedik lesz a zárószezon.

Natalia Dyer pedig arról beszélt, hogy miért lehet más az új évad:

Általában csak az első néhány szkriptet kapjuk meg előre, és később a forgatás előrehaladtával születik meg a többi forgatókönyv. Most viszont a leállás miatt bőven volt ideje az íróknak, szerintem ez egy áldott állapot számukra. Csak leülnek, és nyugodtan papírra vetik a gondolataikat. Ez minden bizonnyal jó hatással lesz a végeredményre.

A Stranger Things negyedik évada leghamarabb a jövő év második felében jöhet.

Total
2
Shares
Previous Article
The Witcher

A Vaják második évadának legújabb fotóin Ciri és Yennefer új kosztümje is feltűnik

Next Article

Elképesztő sztárparádéval jön a Netflix karácsonyi időszakra időzített musicale-e, a The Prom

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!