Wide Screen
Image default
Filmek

Új forgatókönyvírót kapott a Halloween folytatása

A legjobb úton halad a Halloween, hogy folytatást kapjon, amire már ki is szemelték Scott Teems forgatókönyvírót.

Nagy sikert tudhat be magának a Halloween franchise 2018-as része, ami után szinte elkerülhetetlennek tűnik, hogy David Gordon Green rendező filmje folytatást kapjon a következő években. A horrorfilm részben annak tudhatta be sikerét, hogy visszatért a gyökerekhez. A legújabb hírek szerint már forgatókönyvírót is találtak a következő részre, de hogy mikor és ki fogja leforgatni a filmet, azt egyelőre még nem árulták el.

A Collider hívta fel a figyelmünket, hogy a Blumhouse Scott Teems forgatókönyvíróra bízza a szkript megírását, aki korábban már dolgozott együtt a stúdióval. Teems olyan horrorfilmekhez adta nevét, mint a Stephen King-féle Tűzgyújtó vagy a The Breathing Method, de 2009-ben még rendezőként is kipróbálta magát az Életem farmja című film kamerái túloldalán.

A Halloween nyitva hagyta a kiskaput a folytatás előtt, de pontos részleteket nem osztottak meg a következő részről, bár Jamie Lee Curtis, Judy Greer és Andi Matichak várhatóan visszatérnek legutóbbi szerepükben. Továbbá a rendező kilétét is homály fedi, nem biztos, hogy Gordon Green visszatér a következő résznél, de csak remélni tudjuk, hogy a 2018-as rész sikere után a következő is legalább annyira sikeres lesz, s nem esnek olyan hibába, mint John Carpenter rendező az eredeti Halloween-film folytatásai.

Még több a témában...

Jason Blum a Halloween producere reméli, hogy még 10 folytatást kap a franchise

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2018] Michael Myers visszatért a Halloween legújabb fotóján

Kévés Bence Mihály

Már javában folynak a Halloween folytatás előkészületei

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább