x
Close


Közelgő események

Filmek

Új eredettörténetet kap Jason a Péntek 13 remakeben

Brad Fuller producer megerősítette, hogy a Péntek 13 reboot sok új jelenetet fog tartalmazni, hiszen Jason Voorhees új háttérsztorit kap a filmben.

Új eredettörténetet kap Jason a Péntek 13 remakeben
  • Publishedjúnius 2, 2016

Brad Fuller producer megerősítette, hogy a Péntek 13 reboot sok új jelenetet fog tartalmazni, hiszen Jason Voorhees új háttérsztorit kap a filmben.

A 2009-es Péntek 13 reboot óta nem jelent meg újabb feldolgozás, rész a filmhez, így a lelkes rajongók már türelmetlenül várják a következőt. Egy most megjelent pletyka szerint az új rész egy reboot lesz, de nem is akármilyen. Egyszer már nekiugrottak, de akkor a stúdió félbeszakította azt. Ha neten elkezdünk keresgélni, akkor a 2017. január 13. dátumba botlunk, ami csöppet aggasztó lehet. Még a stáblistát sem adták le, lehet, hogy megint tolja a Paramount Pictures a Péntek 13 rebootot?

Brad Fuller a film producere próbálja eloszlatni a kétségeket, hogy minden rendben van. Az elképzelések szerint Jason, a film főhőse egy merőben új eredettörténetet kap a legújabb feldolgozásban.

December még arról olvashattunk, hogy a projekt elvesztette David Bruckner rendezőt, közben forgatókönyvírót is lecserélték Aaron Guzikowskira. A legutóbbi hír, amit hallani lehetett a filmről márciusban az volt, hogy Andrew Form producer bejelentette, thrillert készítenek. Spekulációk szerint az 1980-as években játszódik a történet, akkor, mikor a franchise útjára indult. A The Reel World interjújából megtudjuk a filmről, Andrew Form producer társa, Brad Fuller elmagyarázza, hogy lényegében a semmiből kezdik el:

Aaron történetének nagyszerű karakterei vannak… Ahhoz, hogy megértsük Jason Voorheest, visszamegyünk és újrakezdjük. Dolgozunk a további teendőkön. Eredetszerű, de ez egy kezdőpont, amit senki sem látott ezelőtt. Nyilván Pamela is ott van, de ez picit másabb lesz, mint amit láttunk korábban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.