Új eredettörténetet kap Jason a Péntek 13 remakeben

Brad Fuller producer megerősítette, hogy a Péntek 13 reboot sok új jelenetet fog tartalmazni, hiszen Jason Voorhees új háttérsztorit kap a filmben.

Brad Fuller producer megerősítette, hogy a Péntek 13 reboot sok új jelenetet fog tartalmazni, hiszen Jason Voorhees új háttérsztorit kap a filmben.

A 2009-es Péntek 13 reboot óta nem jelent meg újabb feldolgozás, rész a filmhez, így a lelkes rajongók már türelmetlenül várják a következőt. Egy most megjelent pletyka szerint az új rész egy reboot lesz, de nem is akármilyen. Egyszer már nekiugrottak, de akkor a stúdió félbeszakította azt. Ha neten elkezdünk keresgélni, akkor a 2017. január 13. dátumba botlunk, ami csöppet aggasztó lehet. Még a stáblistát sem adták le, lehet, hogy megint tolja a Paramount Pictures a Péntek 13 rebootot?

Brad Fuller a film producere próbálja eloszlatni a kétségeket, hogy minden rendben van. Az elképzelések szerint Jason, a film főhőse egy merőben új eredettörténetet kap a legújabb feldolgozásban.

December még arról olvashattunk, hogy a projekt elvesztette David Bruckner rendezőt, közben forgatókönyvírót is lecserélték Aaron Guzikowskira. A legutóbbi hír, amit hallani lehetett a filmről márciusban az volt, hogy Andrew Form producer bejelentette, thrillert készítenek. Spekulációk szerint az 1980-as években játszódik a történet, akkor, mikor a franchise útjára indult. A The Reel World interjújából megtudjuk a filmről, Andrew Form producer társa, Brad Fuller elmagyarázza, hogy lényegében a semmiből kezdik el:

Aaron történetének nagyszerű karakterei vannak… Ahhoz, hogy megértsük Jason Voorheest, visszamegyünk és újrakezdjük. Dolgozunk a további teendőkön. Eredetszerű, de ez egy kezdőpont, amit senki sem látott ezelőtt. Nyilván Pamela is ott van, de ez picit másabb lesz, mint amit láttunk korábban.

Total
0
Shares
Previous Article

UPDATE: Végre új Messenger appot kapott a Windows 10 Mobile

Next Article

Aggodalomra nincs ok, csak finomítanak a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmen

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!