Wide Screen
Image default
Játékok

Új előzetesen a Scarlet Nexus

Jelen generációra is érkezik a jövőbeli darálás.

A Bandai Namco Entertainment Europe új előzetest adott ki a Bandai Namco Studios által fejlesztett új akció-RPG címéről, a Scarlet Nexusról, melyben a játékosoknak Yuito Sumeragi szerepében kell felfedniük egy a technológia és pszichonikus képességek között rekedt jövő rejtélyeit.

A játékban „Others” nevű furcsa létformák hullanak alá az égből, és kezdenek a Föld élőlényei – köztük az emberek – agyára vadászni. Az új fenyegetés visszaverésére az agy erejének fejlesztését kidolgozó New Himuka városában megalakul az „Other Supression Force” (OSF). Az OSF tagjai az egyetlenek, akik képesek kiiktatni az Others támadókat rendkívüli mentális képességeikkel, így a lakosság hősként tekint rájuk.

Minden évben újabb és újabb tagok jelentkeznek az OSF soraiba, hogy részt vegyenek az emberiség és az Others közti végeláthatatlan küzdelemben. Egyikük a vidám, optimista és jószívű Yuito Sumeragi is, aki a második gyermeke a tekintélyes Sumeragi családnak. Ősei között van New Himuka alapító atyja is. Intenzív kiképzése során Yuito Sumeragi rendkívül sokat elviselt, hogy egy nap ő is kivehesse a részét a városlakók védelméből, mivel egykor őt is az OSF egyik tagja mentette meg egy Other támadásától. Az emlékezetes napon tőle kapott fülbevalót azóta is minden nap viseli és nagy becsben tartja. A Scarlet Nexus PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

Még több a témában...

Mit kell tudni az internet új szenzációjáról, avagy mi is ez az Among Us?

Szarka Roland

Nem lesz olcsó az Xbox Series család tárhelyének bővítése

Szarka Roland

TESZT: Mafia: Definitive Edition

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat