Főoldal Játékok Új előzetesen a Scarlet Nexus
Játékok

Új előzetesen a Scarlet Nexus

Jelen generációra is érkezik a jövőbeli darálás.

517

A Bandai Namco Entertainment Europe új előzetest adott ki a Bandai Namco Studios által fejlesztett új akció-RPG címéről, a Scarlet Nexusról, melyben a játékosoknak Yuito Sumeragi szerepében kell felfedniük egy a technológia és pszichonikus képességek között rekedt jövő rejtélyeit.

A játékban „Others” nevű furcsa létformák hullanak alá az égből, és kezdenek a Föld élőlényei – köztük az emberek – agyára vadászni. Az új fenyegetés visszaverésére az agy erejének fejlesztését kidolgozó New Himuka városában megalakul az „Other Supression Force” (OSF). Az OSF tagjai az egyetlenek, akik képesek kiiktatni az Others támadókat rendkívüli mentális képességeikkel, így a lakosság hősként tekint rájuk.

Minden évben újabb és újabb tagok jelentkeznek az OSF soraiba, hogy részt vegyenek az emberiség és az Others közti végeláthatatlan küzdelemben. Egyikük a vidám, optimista és jószívű Yuito Sumeragi is, aki a második gyermeke a tekintélyes Sumeragi családnak. Ősei között van New Himuka alapító atyja is. Intenzív kiképzése során Yuito Sumeragi rendkívül sokat elviselt, hogy egy nap ő is kivehesse a részét a városlakók védelméből, mivel egykor őt is az OSF egyik tagja mentette meg egy Other támadásától. Az emlékezetes napon tőle kapott fülbevalót azóta is minden nap viseli és nagy becsben tartja. A Scarlet Nexus PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon's Dogma 2
Játéktesztek

Dragon’s Dogma 2 teszt

Tesztünk a Capcom népszerű szerepjátékának folytatásáról.

Rise of the Ronin
Játéktesztek

Rise of the Ronin teszt

Tesztünk az új PlayStation 5 exkluzív szamurájos játékról.