Új előzetes és fontos információk futottak be a The Lord of The Rings: Gollum kapcsán

Kezd világossá válni, mire számíthatunk.

Még januárban indultak meg a híresztelések arra vonatkozóan, hogy egy új A Gyűrűk Ura játék van készülőben, arra azonban kevesen számítottunk, hogy a The Lord of The Rings: Gollum lesz az. Tudjuk, milyen fontos a történet szempontjából az Andy Serkis által megformált legendás karakter, de talán mindenki nevében mondhatom, nem az ő irányítása volt a legnagyobb álmunk gyerekként. A koncepció tehát finoman szólva is érdekes, bár eddig nehéz volt meghatározni, milyen élményre számíthatunk.

Az IGN által most kicsit közelebb kerülhetünk a megfejtéshez. A Daedalic fejlesztői elmondták, hogy ha hasonlítaniuk kéne valamihez a projektet, a Prince of Persia sorozattal állítanák párba játékukat. Egy lopakodásra épülő, ügyességi és platformer elemeket vegyítő címre számíthatunk, ahol a közelharc háttérbe szorul majd. Ismerve Gollum fizikumát, talán ezen nem is lepődünk meg túlzottan. Helyette sokkal inkább ravaszságára kell majd alapoznunk, azaz elterelnünk ellenfeleink figyelmét, vagy szimplán elosonni mellettük.

A történetvezetésre is nagy hangsúlyt fektet a csapat. A TLOTR: Gollum sztorija illeszkedni fog a könyvek idővonalába, azonban kibővíti a regényekben megismert karaktert, hogy könnyebben azonosulhasson vele a játékos. Mi több, afölött is hatalmunk lesz, hogy melyik személyisége domináljon, ugyanis fontos döntések előtt állva mi választhatjuk ki, hogy Sméagol, avagy Gollum akarata érvényesüljön. Ez a történet későbbi alakulására és a teljes gameplayre hatással lesz a későbbiekben.

Ennyit tudunk jelenleg a készülő projektről, ami legalább annyira tűnik ígéretesnek, mint amennyire szokatlan. Az információk mellé egy exkluzív kedvcsinálót is kaptunk a fejlesztőktől, ami bár sokat nem mutat a játékból, Mordor hátborzongató fényei megalapozzák a hangulatát.

Ha minden a terv szerint halad, a The Lord of The Rings: Gollum valamikor 2021-ben érkezik, PC mellett a következő generációs konzolokra, azaz PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

Total
0
Shares
Previous Article
THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE

Dráma A texasi láncfűrészes reboot forgatásán, egy héttel a forgatás után távozott a rendező

Next Article

Előzetest kapott Millie Bobby Brown és Henry Cavill közös filmje

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!