Wide Screen
Image default
Játékok

Új dolgokat tudhattunk meg az NBA 2K20 MyCarrer módjáról!

A nemsokára elérhető ingyenes The Prelude mellett még sok újdonságot tudhattunk meg a játékmódról.

A 2K ma új részleteket fedett a LeBron James és Maverick Carter alapította díjnyertes SpringHill Entertainment céggel való partnerkapcsolatáról, ami az NBA® 2K20 MyCAREER módjának filmszerű „When The Lights Are Brightest” narratívájának gyártásáért és kreatív irányításáért felel. Az SpringHill Entertainment olyan korábbi produkcióiról ismert, mint a My Name: Muhammad Ali, a More Than a Game és a The Wall, most pedig a Visual Concepts csapatával közösen írja és rendezi a közönség kedvenc játékmód idei történetét.

 „A ’When The Lights Are Brightest’ sztorija az NBA 2K20-ban a mai modern atléták történetét tükrözi” mondta Maverick Carter, a SpringHill Entertainment és az UNINTERRUPTED CEO-ja. „A hírnév nyomásával való küzdelem, a pályán és azon kívüli elvárások, a külső befolyás: az atlétáknak rengeteg akadállyal kell szembenéznie. A SpringHill Entertainment azért létezik, hogy inspiráló történeteket meséljen el, ebben az esetben pedig saját tapasztalatainkból is lehetőségünk van meríteni LeBron és más atléták segítségével, hogy egy autentikus narratívát alkossunk, ami egy kis betekintést enged a színfalak mögé. Az NBA 2K20 rajongók garantáltan le lesznek nyűgözve a részletesség mértékétől, amit sikerült elérnünk ebben a filmben.”

A filmszerű narratívát a feltörekvő látnok, Sheldon Candis rendezte, és többek között olyan sztárokat vonultat fel, mint Idris Elba, Rosario Dawson, valamint egykori és jelenlegi NBA sztárok. Ez az eddigi legkáprázatosabb vizuális kivitelezésű MyCAREER élmény, ami teljesen új és magával ragadó módon kelti életre utazásod.

Még több a témában...

Nem lesz helyi CO-OP a Marvel’s Avengersben

Héja Szabolcs

Ingyenes verziót kap a PUBG

Héja Szabolcs

Készül az új Metro játék!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon