x
Close


Közelgő események

Filmek

Új animációs mozifilmet kap a Garfield

Már kétszer elkészült a nagypofájú macska kalandja, de most mindenki kedvenc narancssárga cicája visszatér s széles vászonra.

Új animációs mozifilmet kap a Garfield
  • Publishedmájus 24, 2016

Már kétszer elkészült a nagypofájú macska kalandja, de most a kedvenc narancssárga cicánk visszatér a széles vászonra.

Ahogy már a bevezetőben is említettük, az animációs filmet kétszer is elkészítették a moziba, de úgy gondolták a marketingesek, van még benne spiritusz, jöhet a reboot, ami az elejétől a végéig CGI-animált film lesz.

Tegnap jelentette be az Alcon Entertainment, hogy elkészül a film, s a produceri székbe Jim Davist ültették.

Jim Davis már számtalan produkcióval előállt, nemzetközi tapasztalata van minden korosztályhoz. Nagy örömünkre elkészítjük az animációs Garfiledet a nagy képernyőre.

Utálom a hétfőket!

Az Alcon reméli, hogy sikerül elindítani az új franchiset a grumpy feline (morcos macska) alapján. A „morcos macskáról” az, aki utálja a hétfőket és imádja a lasagne-át. Pont, mint Garfield. Az eredeti Garfield mozit először 2004-ben láthattuk, majd jött 2006-ban a folytatás. Mindkét film hatalmas taslit kapott, ebből az előbbi többet kaszált, de az is csak 200 millió dollárt ért el világszerte. Van ok az aggodalomra, de ha egy jól megvalósított animációs rajzfilmet, vagy felnőttfilmet vetítenek a mozikban, akkor feledtetheti a múlt sérelmeit az új rész.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.