Főoldal Filmek Andrew Garfield elárulta, hogy ki a kedvenc Pókembere, és nem magát nevezte meg
Filmek

Andrew Garfield elárulta, hogy ki a kedvenc Pókembere, és nem magát nevezte meg

És szerintetek ki a legjobb Pókember?

161
A csodálatos Pókember

A Pókember: Nincs hazaút közelgő bemutatója kapcsán egyre többet kapják mikrofonvégre a színészt. Kivétel nélkül mindenki a kiszivárgott forgatási videóról és képekről kérdezte a színészt, ezt máig nem erősítették meg hivatalosan, sőt a színész valamennyi alkalommal tagadta és ügyes hamisítványnak titulálta a szivárogtatásnak.

Legutóbb Andrew Garfield a legújabb filmjét (Tick, Tick… Bumm!) reklámozta éppen, amikor természetesen az interjút készítő riporter feltett egy kérdést egy olyan szereppel kapcsolatban, amit még mindig nem jelentettek be. Természetesen a legújabb Pókember-filmről van szó, de kitér a kérdések elől, és inkább annyival zárta a beszélgetést, hogy megosztotta, szerinte ki az eddigi legjobb Pókember.

“Tobey a kedvencem, igaz? Mert ő volt az én gyerekkorom alatt.” – mondta Garfield a GQ videójában. Ezzel a kijelentésével egy kommentelőre válaszára reagált, aki azzal állt elő, hogy Tom Holland a legjobb Pókember, mert ő jól tudja játszani Peter Parkert és Pókembert is. Míg Maguire jobb Peter Parker volt, Garfield pedig csak Pókemberként volt jobb.

A csodálatos Pókember franchise színésze így válaszolt a rajongói feltevésre: “Király. Ez a te véleményed, tesó.”, mielőtt elárulta volna, hogy személyes véleménye szerint ki az ő kedvenc Pókembere.

Pókember

Azt hiszem, az első Pókember-filmet háromszor is megnéztük egymás után a barátommal, Terry McGinnisszel, és hihetetlenül be voltunk tépve, és egymásnak mondtuk a szöveget.

A ComicBook felfigyelt egy másik interjúra, amit az ET Canada készített még a színésszel, amiben szintén Maguire alakítását emelte ki, hogy ő az eddigi legjobb Pókember, ugyanakkor Tom Holland és az MCU csapatát is dicsérte abban a beszélgetésben. Holland alakításában azt emelte ki, hogy egy olyan Pókembert ismerhetünk meg, akinek van lelke.

Egy külön interjúban, amelyet a ComicBook szúrt ki az ET Canada-nak, Garfield ismét Maguire-t dicsérte az eredetiért, de Hollandot és az MCU csapatát is dicsérte, amiért a karakter egy olyan változatát adták, amely lélekkel vezet. “Ez egy nagyon diplomatikus megfogalmazás arra, hogy mindenkit, mindenkit szeretek, aki valaha is [Pókembert játszott]”.

Garfield 2012 és 2014 között két filmben játszotta a falmászót, mielőtt a franchise újraindult Tom Hollanddal. Bár Garfieldot még nem jelentették be hivatalosan, de olyan gonosztevők térnek vissza abból az időkből, mint a Jamie Foxx által alakított Elektró és a Gyík.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.