A csodálatos Pókember

Andrew Garfield elárulta, hogy ki a kedvenc Pókembere, és nem magát nevezte meg

És szerintetek ki a legjobb Pókember?

A Pókember: Nincs hazaút közelgő bemutatója kapcsán egyre többet kapják mikrofonvégre a színészt. Kivétel nélkül mindenki a kiszivárgott forgatási videóról és képekről kérdezte a színészt, ezt máig nem erősítették meg hivatalosan, sőt a színész valamennyi alkalommal tagadta és ügyes hamisítványnak titulálta a szivárogtatásnak.

Legutóbb Andrew Garfield a legújabb filmjét (Tick, Tick… Bumm!) reklámozta éppen, amikor természetesen az interjút készítő riporter feltett egy kérdést egy olyan szereppel kapcsolatban, amit még mindig nem jelentettek be. Természetesen a legújabb Pókember-filmről van szó, de kitér a kérdések elől, és inkább annyival zárta a beszélgetést, hogy megosztotta, szerinte ki az eddigi legjobb Pókember.

“Tobey a kedvencem, igaz? Mert ő volt az én gyerekkorom alatt.” – mondta Garfield a GQ videójában. Ezzel a kijelentésével egy kommentelőre válaszára reagált, aki azzal állt elő, hogy Tom Holland a legjobb Pókember, mert ő jól tudja játszani Peter Parkert és Pókembert is. Míg Maguire jobb Peter Parker volt, Garfield pedig csak Pókemberként volt jobb.

A csodálatos Pókember franchise színésze így válaszolt a rajongói feltevésre: “Király. Ez a te véleményed, tesó.”, mielőtt elárulta volna, hogy személyes véleménye szerint ki az ő kedvenc Pókembere.

Pókember

Azt hiszem, az első Pókember-filmet háromszor is megnéztük egymás után a barátommal, Terry McGinnisszel, és hihetetlenül be voltunk tépve, és egymásnak mondtuk a szöveget.

A ComicBook felfigyelt egy másik interjúra, amit az ET Canada készített még a színésszel, amiben szintén Maguire alakítását emelte ki, hogy ő az eddigi legjobb Pókember, ugyanakkor Tom Holland és az MCU csapatát is dicsérte abban a beszélgetésben. Holland alakításában azt emelte ki, hogy egy olyan Pókembert ismerhetünk meg, akinek van lelke.

Egy külön interjúban, amelyet a ComicBook szúrt ki az ET Canada-nak, Garfield ismét Maguire-t dicsérte az eredetiért, de Hollandot és az MCU csapatát is dicsérte, amiért a karakter egy olyan változatát adták, amely lélekkel vezet. “Ez egy nagyon diplomatikus megfogalmazás arra, hogy mindenkit, mindenkit szeretek, aki valaha is [Pókembert játszott]”.

Garfield 2012 és 2014 között két filmben játszotta a falmászót, mielőtt a franchise újraindult Tom Hollanddal. Bár Garfieldot még nem jelentették be hivatalosan, de olyan gonosztevők térnek vissza abból az időkből, mint a Jamie Foxx által alakított Elektró és a Gyík.

Total
1
Shares
Previous Article
Sabine Wren

Napjaink egyik legnagyobb felfedezettje játszhatja Sabine Wrent az élőszereplős Ahsoka Disney+ sorozatban

Next Article
Shuri

Letitia Wright sérülése a Fekete Párduc 2. forgatásán súlyosabb volt, mint azt a Marvel eredetileg gondolta

Related Posts