Úgy tűnik, hogy Luca Guadagnino lesz a Sebhelyesarcú-remake rendezője

Hosszas huzavona után végre révbe érhet a projekt.

Hosszas huzavona után végre révbe érhet a projekt.

Korántsem volt zökkenőmentes a Sebhelyesarcú remake-jének eddigi életútja. A projekt élén időről-időre rendezők és írók váltották egymást, most azonban úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni a megfelelő alkotógárdát, a névsort látva pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy van okunk a reménykedésre. A forgatókönyv végső változatát a Coen testvérek vetették papírra, a rendezői székbe pedig a Szólíts a neveden direktorát, Luca Guadagninót sikerült megnyerni. Az olasz filmes az előbb említett alkotáson kívül ilyen mozikkal hívta fel magára a figyelmet korábban, mint a Sóhajok vagy a Vakító napfényben.

Guadagnino a jelek szerint igencsak elfoglalt lesz az elkövetkezendő években, nemrégiben derült ki ugyanis, hogy ő készítheti majd el A Legyek Ura következő feldolgozását, de a Szólíts a neveden folytatása is érkezik majd a Találj rám című regény alapján, természetesen Timothée Chalamet-val és Armie Hammerrel a főszerepben. Az olasz rendezőnek emellett hamarosan egy minisorozata is elkészül, a We Are Who We Are egy coming-of-age történet lesz, melyhez olyan színészeket sikerült megnyerni, mint Jack Dylan Grazer, Alice Braga, illetőleg Chloe Sevigny. A széria az HBO kínálatában tekinthető majd meg.

Ez lehet Tony Montana történetének harmadik feldolgozása, általános vélekedés, hogy Brian DePalma 1983-as alkotása minden idők egyik legjobb gengszterfilmje. Kíváncsian várjuk, hogy az új gárda mit tud majd kihozni a történetből.

Ti mit gondoltok a koncepcióról?

Total
3
Shares
Previous Article
Vincent Cassel

Vincent Cassel nem szerepelne szuperhősfilmekben, ugyanis gyerekesnek tartja őket

Next Article
Ball and Chain

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

Related Posts
Wide Screen YouTube