Főoldal Filmek Úgy tűnik, hogy Luca Guadagnino lesz a Sebhelyesarcú-remake rendezője
Filmek

Úgy tűnik, hogy Luca Guadagnino lesz a Sebhelyesarcú-remake rendezője

Hosszas huzavona után végre révbe érhet a projekt.

476

Hosszas huzavona után végre révbe érhet a projekt.

Korántsem volt zökkenőmentes a Sebhelyesarcú remake-jének eddigi életútja. A projekt élén időről-időre rendezők és írók váltották egymást, most azonban úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni a megfelelő alkotógárdát, a névsort látva pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy van okunk a reménykedésre. A forgatókönyv végső változatát a Coen testvérek vetették papírra, a rendezői székbe pedig a Szólíts a neveden direktorát, Luca Guadagninót sikerült megnyerni. Az olasz filmes az előbb említett alkotáson kívül ilyen mozikkal hívta fel magára a figyelmet korábban, mint a Sóhajok vagy a Vakító napfényben.

Guadagnino a jelek szerint igencsak elfoglalt lesz az elkövetkezendő években, nemrégiben derült ki ugyanis, hogy ő készítheti majd el A Legyek Ura következő feldolgozását, de a Szólíts a neveden folytatása is érkezik majd a Találj rám című regény alapján, természetesen Timothée Chalamet-val és Armie Hammerrel a főszerepben. Az olasz rendezőnek emellett hamarosan egy minisorozata is elkészül, a We Are Who We Are egy coming-of-age történet lesz, melyhez olyan színészeket sikerült megnyerni, mint Jack Dylan Grazer, Alice Braga, illetőleg Chloe Sevigny. A széria az HBO kínálatában tekinthető majd meg.

Ez lehet Tony Montana történetének harmadik feldolgozása, általános vélekedés, hogy Brian DePalma 1983-as alkotása minden idők egyik legjobb gengszterfilmje. Kíváncsian várjuk, hogy az új gárda mit tud majd kihozni a történetből.

Ti mit gondoltok a koncepcióról?

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Sorozatok

Szeptemberben érkezik a Szólíts a neveden rendezőjének sorozata

Luca Guadagnino We Are Who We Are című sorozata az HBO-ra érkezik...

BREAKINGKritikák/tesztek

KRITIKA: Szólíts a neveden

Luca Guadagnino egy örökérvényű történetet mesél el, mesterműbe csomagolva.