Tyrese Gibson: Epps visszatér a Transformers 5-ben

Tyrese Gibson színész megerősítette, hogy vissza fog térni Robert Epps személyében a következő Michael Bay által rendezett Transformersben.

Tyrese Gibson színész megerősítette, hogy vissza fog térni Robert Epps személyében a következő Michael Bay által rendezett Transformersben.

Múlt hónapban Josh Duhamel az eredeti Transformers trilógia sztárja volt az első, aki bejelentette, hogy Lennox visszatér a folytatásra. Egy napra rá Tyrese Gibson is üzent a közösségi oldalon a rendezőnek, hogy ő is felkészült, és Epps is szerepet szeretne kapni a Transformers: The Last Knight-filmben. Úgy tűnik, hogy Tyrese Gibson szavai nem találtak süket fülekre.

A színész múlt éjjel árulta el a szerepét az ET Online-nál, de nem volt valami bőbeszédű, sok információt nem osztott meg a nyilvánossággal. Tyrese Gibson jelenleg még a Fast & Furios 8 forgatásán dolgozik, ott is van egy nagyobb szerepe, így nem tudjuk, hogy mikor fog csatlakozni Michael Bayhez.

Mondjuk 2017, nyáriszezon, ez egy adrenalin bomba lesz: Halálos iramban 8, Transformers 5. Azért vagyok itt, hogy kihasználjam Amerika előnyét.

A bejelentést követve nem sokkal, már a Twitter és Instagram fiókján is posztolt egy képet, amin épp Michael Bay rendezővel ünnepel. A történetről továbbra sem hajlandó beszélni a filmrendező, nem tudjuk, hogy mi lesz Epps feladata az ötödik robotos filmben.

Total
0
Shares
Previous Article

Visszavágásra készül a YouTube, jön az élő adás funkció az alkalmazásba

Next Article

A Star Wars 8 lenne Luke Skywalker utolsó filmje?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!