Főoldal Előzetesek Tűzben és harcban gazdag jelenetekkel megérkezett a Sárkányok háza 2. évadának végleges előzetese
Előzetesek

Tűzben és harcban gazdag jelenetekkel megérkezett a Sárkányok háza 2. évadának végleges előzetese

Nézd meg a Sárkányok háza új nagy előzetesét!

301

Az HBO Trónok harca: Sárkányok háza című sorozatának második évada a II. Aegon Targaryen vezette Zöld Tanács (Green Council) és a Rhaenyra Targaryen vezette Fekete Tanács (Black Council) közti csatára és hatalmi harca fókuszál. Ebből a háborúból senki sem maradhat ki, mindenkinek választania kell, ki mellé áll…

Tavasszal már kaptunk előzetest a sorozathoz, rögvest kettőt is. A két házat a két külön kedvcsináló szimbolizálta, egyben összefoglalták a Targaryen és Hightower família közti viszály alapjait is. Míg az egyik Rhaenyrára, Daemon hercegre és a Sárkánykőn lévő erőikre koncentrált, addig a másik Királyvár csapatára, Alicentre, az apjára, Ottóra és gyermekeire, Aegon királyra és Aemond hercegre fókuszált. 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt júniusban a sárkányok végre megkezdik igazi táncukat!

A fantasy drámasorozat George R.R. Martin Tűz és vér című könyve alapján készül, mely a Targaryen-ház történetét mutatja be egészen Hódító Aegontól a Westerost majdnem romba döntő polgárháború végéig. A Sárkányok háza második évada ott folytatja, ahol az első abbahagyta, s magasabbra emeli az Alicent és Rhaenyra közötti viszály tétjeit. Immáron személyes bosszú is hajtja mindkét felet, nem csupán a Vastrón a tét, hanem a család, a jövő és az igazságszolgáltatás a múlt vélt és valós sérelmeiért. 

Sárkányok háza második évadát nem sokkal az első évad befejezése után megrendelte az HBO, és a legtöbb sorozattal ellentétben nem érintette a tavalyi írói és színészi sztrájk sem, mivel a fantasy produkción a brit Equity szerződéses alkalmazottjai dolgoztak, így rájuk nem vonatkozott egyik sem. Az új évad szereplőgárdáját erősíti Abubakar Salim mint Alyn of Hull, Gayle Rankin mint Alys Rivers, Freddie Fox mint Ser Gwayne Hightower és Simon Russell Beale mint Ser Simon Strong szerepel. Természetesen visszatér Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans, valamint Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall és Matthew Needham is.

Sárkányok háza nyolc részes új évada június 17-én debütál az HBO-n és saját streamingjén, a Maxon.

Trónok harca: Sárkányok háza
Forrás: HBO
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események