Close


Közelgő események

Sorozatok

Trailer elemzés! – Trónok Harca 7. évad 2. előzetes

Befutott a minap egy brutálisan jó előzetes a Trónok harca új évadához.

  • PublishedJune 23, 2017

Befutott a minap egy brutálisan jó előzetes a Trónok harca új évadához. Volt benne minden: sárkányok, háborúk, cselszövés. Szóval tudjátok, a szokásos westerosi dolgok. Most pedig itt az idő, hogy részletekbe menően megnézzük mit tartogat nekünk az HBO 2018-ban!

A második előzetes nem csak hosszabb lett mint az első, de rengeteg olyan jelenetet is tartalmaz, amit még nem láthattunk. Végre Bran is visszatér, és a képességeit is kiterjeszti. Láthatjuk a sárkányokat akcióban, és Daenerys seregeit pusztítani a csatatéren. És persze északon a Mások is masíroznak szorgalmasan a fal felé, az Éjkirály vezetésével. Minden jel arra mutat, hogy ez lesz az az évad, ahol a rajongók álmai valóra válnak. Sárkányok Westeroson, Dany és Jon találkozása, Arya hazatér, és még sok-sok epikusnak ígérkező jelenet vár ránk.
A fenti videóban jelenetről-jelenetre végigmegyek az előzetesen, és megnézzük melyik bevágás mit jelenthet az új évadra nézve.

A Trónok harca új évada július 16.-án érkezik az HBO-ra!

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.