Főoldal Sorozatok Tragikus képsorokat kaptak lencsevégre a Daredevil: Born Again forgatásán
Sorozatok

Tragikus képsorokat kaptak lencsevégre a Daredevil: Born Again forgatásán

A Daredevil: Born Again készítői hűek maradnak az azonos címmel megjelent képregényhez?

312
Daredevil
Forrás: Marvel Studios

Újabb adag forgatási fotót kaptunk a Disney+ Daredevil: Born Again című sorozatának felvételéről. A rajongók már felvázolták, hogy amennyiben a sorozat hű marad a címadó képregénysorozathoz, akkor sajnos valaki számára szomorú véget ér a produkció, de a felvételek alapján egy csavarra lehet számítani.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Miközben folytatódik a sorozat New York-i forgatása, ezek a legújabb, közösségi médiában megosztott fotók megerősíteni látszanak egy bizonyos pletykált cselekménypontot a történetben. A korábbi fotókon a gonosztevő Célpont (Wilson Bethel) látható, amint tüzet nyit, mielőtt a Félelem Nélküli Ember (Charlie Cox) elintézi, de talán túl későn érkezett a segítség, mert a bérgyilkos eltalálja egyik célpontját – de ez a karakter valószínűleg nem az, akire a legtöbb rajongó számított.

A Born Again képregényben Karen Page az áldozata Célpontnak, de az egyik felvételen úgy tűnik, hogy az Elden Henson által alakított Foggy Nelson fekszik a földön, Deborah Ann Woll pedig a közelből figyeli az eseményeket. Ez nem jelenthet mást, minthogy Matt Murdock legjobb cimborájától búcsúzunk, de már arról is hallottunk, hogy több forgatókönyvvel is készültek, többször is leforgatták a jelenetet más és más tragikus kimenettel. Ezen a ponton Foggy az áldozat, de nem lehetünk biztosak benne, hogy végül Karentől búcsúzunk, ahogy arról a képregények lapjain olvashattunk. De az biztos, hogy valaki meghal a sorozatban.

Egy másik jelenetet is leforgattak a helyszínen, amelyen állítólag az látható, ahogy Matt a barátaival vitatkozik valamin, mielőtt búcsút vesz tőlük. Ezután történik a lövés, amely végez a címszereplő egyik barátjával. A jelenet döntő fontosságú lehet, amennyiben ez az utolsó beszélgetés Foggyval vagy Karennel.

Karen halála Frank Castle-t (Jon Bernthal) is a képbe hozhatja, de egyelőre nem tudjuk, hogy milyen szerepet fog játszani a sorozatban A Megtorló. Azt korábban már megerősítették, hogy ő is visszatér, de mikor és mennyire nagy szerepben, egyelőre nem tudni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...