Főoldal Filmek További küldetéseket is terveznek a Mission: Impossible Leszámolás – Első és Második rész utánra
Filmek

További küldetéseket is terveznek a Mission: Impossible Leszámolás – Első és Második rész utánra

A következő két filmmel nem ér véget a franchise, érkezik a Mission: Impossible 9.

658
Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Forrás: Paramount Pictures

A Mission: Impossible-franchise hetedik részét július elején mutatják be a mozikban. A Mission: Impossible – Leszámolás egy kétrészes folytatás, amelynek második részét 2024-ben láthatják a rajongók. Miközben a nagy filmes franchise-ok általában kétrészes fináléval zárulnak, mint például a Harry Potter vagy Az éhezők viadala, addig Christopher McQuarrie, a franchise rendezője ennek ellenkezőjét nyilatkozta.

McQuarrie a Fandangónak elmondta, hogy a Leszámolás 1. és 2. része nem jelenti majd a sorozat végét. Elmondása szerint már vannak ötleteik arra, hogy mi lesz a következő.

A Variety egyszer arról számolt be, hogy ez a két rész jelentheti Tom Cruise által alakított Ethan Hunt búcsúját. Ez azt jelenti, hogy bár nem intünk búcsút a Mission: Impossible-franchise-nak a nyolcadik rész után sem, elképzelhető, hogy a Leszámolás elbúcsúztatja Ethant, és a következő filmekben már új főszereplő lesz.

Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésükbe vágnak bele: meg kell találniuk egy félelmetes, az egész emberiséget fenyegető új fegyvert, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Miközben a jövő irányítása és a világ sorsa a tét, és Ethant a múltja sötét erői kezdik el körülvenni, beindul a halálos hajsza a Föld körül. Egy rejtélyes, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel szembesülve Ethan arra kényszerül, hogy belássa, semmi lehet fontosabb ennél a küldetésnél – még azok élete sem, akik számára a legtöbbet jelentenek…

A Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész megjelenési dátuma 2023. július 23.

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...