Wide Screen
Filmek

További három Támadás a Fehér Ház ellen-film és nemzetközi tévésorozatok vannak készülőben

Hiába bukott el a Védangyal idén nyáron, úgy tűnik, hogy Gerard Butler hamarosan visszatér az elnök testőreként.

Hiába bukott el a Védangyal idén nyáron, úgy tűnik, hogy Gerard Butler hamarosan visszatér az elnök testőreként.

A Támadás a Fehér Ház ellen első részét még 2013-ban mutatták be, azóta másik két résszel bővült a filmszéria, bár A védangyal bukása részben főhősünk kissé elfáradt, azért a franchisenak 500 milliót így is sikerült összelapátolni világszerte, ami arra ösztönözte a készítőket, hogy egy új trilógiával és tévésorozattal bővítsék Gerard Butler nevével fémjelzett szériát.

Alan Siegel, a film producere minap elmondta, hogy a nemzetközi sikernek hála új lehetőségek nyílnak meg a franchise előtt. Tervben van a negyedik, ötödik és hatodik rész, vagyis egy új trilógián dolgoznak. Várhatóan Gerard Butler karaktere visszatér a folytatásban, igaz főhősünk legutóbbi kalandja óta új hivatást tölt be, de elvégre mégis csak Mike Hamming franchiseáról beszélünk. És akkor a tervek ezzel még nem értek véget, ugyanis más formátummal is szeretnék bővíteni a szériát.

A producer azt is elárulta, hogy figyelembe véve a nemzetközi sikereket, idegen nyelvű, helyi színészekkel a főszerepben spin-off sorozatokkal szeretnék bővíteni a szériát.

Ha filmet csinálunk Indiában, akkor annak sztárját már a Támadás a Fehér Ház ellen 4.-ben bemutatnánk. Ez egy szimbolikus kapcsolat is lehet.
Alan Siegel

Ezek még csak tervek, hivatalosan bejelentést még nem kaptunk, de tekintettel arra, hogy nemzetközi szinten mennyivel jobban teljesítettek a mozik, ésszerűség van abban, hogy idegennyelvű spin-offokkal bővítsék a franchiset. Ahelyett, hogy a kis- és nagyképernyős formátumokat elválasztanák egymástól, inkább egy osztott univerzum a cél, melyben a főhősök egymás szériáiban vállalnának szerepet.

A számok is azt mutatják, hogy van ráció a nemzetközi szériákban, hiszen miközben Amerikában egyre jobban teljesítenek a filmek, addig a nemzetközi nézőket nem az amerikai történet érdekli. A Támadás a Fehér Ház ellen első rész 98 milliót produkált az Államokban, a második rész az erős nyitóhétvége ellenére csak 55 millióig jutott, a harmadik csaknem 69 milliónál állt meg. A nemzetközi tekintetben a különbség sokkal látványosabb, ott ugyanis London ostroma teljesített legjobban 143 millióval, szemben A védangyal bukásával, ami 64 milliónál megállt (az első 71 millióig menetelt csak).     

Támadás a Fehér Ház ellen

Még több a témában...

KRITIKA: Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása

Kévés Bence Mihály

Szinkronos ízelítőt kaptunk Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukásából

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Gengszterzsaruk

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat