Főoldal Filmek Tom Holland megnevezte, szerinte melyik a legjobb Pókember-film
Filmek

Tom Holland megnevezte, szerinte melyik a legjobb Pókember-film

Még mielőtt arra gondolnátok, nem azok a filmek, amiben ő játssza a címszereplőt.

73
Pókember: Nincs hazaút

Tom Holland 2016 óta, az Amerika kapitány: Polgárháborútól kezdve alakítja a Marvel Moziverzum Peter Parkerét/Pókemberét – bár a színész kedvenc filmje, amelyben az ikonikus szuperhőst alakítja, olyan, amelyhez valójában semmi köze.

A Variety a The Crowded Room című új Apple TV+ sorozatának premierjén kapta mikrofonvégre az ifjú titánt, amikor Holland a Sony Pictures 2018-as animációs filmjét, a Pókember: Irány a Pókverzum! című filmet nevezte meg kedvenc Pókember-filmjének.

Szerintem az első Pókverzum-film a legjobb Pókember-film, ami valaha készült. Annyira büszke vagyok mindenkire, aki részt vett benne. Amy Pascal olyan, mintha az anyukám lenne. Úgy volt, hogy vele megyek [a folytatás premierjére], de nem tudtam elmenni, mert itt dolgozom. De hihetetlenül büszke vagyok rájuk, izgatottan várom a másodikat. Biztos vagyok benne, hogy minden várakozásnak megfelel majd, és alig várom, hogy láthassam.

Tom Holland

Holland a harmadik színész, aki 2000 után Peter Parkert életre keltette a filmvásznon Tobey Maguire és Sam Raimi Pókember-trilógiája, illetve Andrew Garfield és Marc Webb A csodálatos Pókembere után. Holland ezt követően számos más MCU-projektben is eljátszotta a szerepet, köztük a 2017-es Pókember: Hazatérés, a 2018-as Bosszúállók: Végtelen háború, a 2019-es Bosszúállók: Végjáték és a 2019-es Pókember: Idegenben című filmekben.

A Marvel Studios produkciói mellett Holland Pókemberként a Sony Pictures 2021-es Venom 2. – Vérontóban is szerepelt egy vendégszerepben, amikor Eddie Brock és a szimbiota a Föld-199999-en rekedt. Érdekesség, hogy egykor úgy tervezték, hogy Holland Maguire és Garfield mellett az animációs rajzfilmekben is feltűnik majd, ez azonban meghiúsult, és a három színész közül végül egyik sem szerepelt az Oscar-díjas animációs filmben.

Holland utoljára a 2021-es MCU-filmben, a Pókember: Nincs hazaút című filmben tűnt fel, amiben a korábbi két élőszereplős Pókember is visszatért egy kaland erejéig. Bár sok szó esett már egy negyedik Pókember-filmről, még nem tudni, hogy a rajongók mikor láthatják újra Hollandet beöltözve.

A Pókember: A pókverzumon át már látható a mozikban.

Pókember

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...