Vissza a jövőbe

Tom Holland megmentette a világot a Vissza a jövőbe remaketől

Ezt most köszönjétek meg Tom Hollandnek, mert akár egy Vissza a jövőbe remake is lehetett volna, de ezt már ő is erősnek gondolta.

Ezt most köszönjétek meg Tom Hollandnek, mert akár egy Vissza a jövőbe remake is lehetett volna, de ezt már ő is erősnek gondolta.

Napjaink egyik legnépszerűbb párosáról van szó, Tom Holland és Robert Downey Jr. alakításában, Marty McFly és Doc Brown szerepében akár még a Vissza a jövőbe remake is elkészülhetett volna. A ’80-as évek egyik legnagyobb szenzációja mérföldkőnek számít a popkultúrában, azonban Hollywood a megszállottság ellenére sem dolgozta fel a filmet, s úgy tűnik, hogy ez így is marad.

A napokban azonban megjelent egy rajongói videó a legnagyobb videomegosztó portálon, miután Tom Holland a középpontba került, hogy tökéletes utódja lehetne Michael J. Foxnak, aki a Vissza a jövőbe egyik főszereplőjét alakította. A deepfake videó megjelenése után Tom Holland oldalán Robert Downey Jr. is feltűnt, mint a professzor. Az eset után pedig szintet lépett a spekuláció.

A BBC Radio 1 műsorban beszélgettek a színésszel a videóról, ám szerencsére Holland eloszlatott mindenféle pletykát, mert ő még nem áll készen arra, hogy egy ilyen tökéletes filmből remake készüljön.

Holland fizimiskája bármennyire is illik Michael J. Foxéhoz, Hollywood a legnagyobb hibát követné el, ha hozzányúlna egy ilyen klasszikushoz, legyen szó feldolgozásról, vagy egy folytatásról, még akkor is, ha korunk két ilyen nagyszerű színészéről beszélünk, akik tökéletes párost alkottak a Marvel Moziverzumban. Mindenesetre jót szórakoztunk a lap alján található rajongói videón.

Total
1
Shares
Previous Article
Palpatine

A Skywalker kora regényváltozata megerősítette, hogy mi volt Palpatine

Next Article

Érdekességek a Crash Bandicoot fejlesztéséről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!