Főoldal Előzetesek Tom Holland és Mark Wahlberg akcióba lendül az Uncharted új előzetesében, és még Sully bajusza is előkerült
Előzetesek

Tom Holland és Mark Wahlberg akcióba lendül az Uncharted új előzetesében, és még Sully bajusza is előkerült

Berobbant az Uncharted új előzetese, és még bajuszt is kaptunk benne.

476

Bemutatták az új Uncharted című film új előzetesét, amiben Tom Holland a Multiverzum őrületét kincsvadászatra cseréli. Az akciódús előzetesben többet látunk Tom Holland Nathan Drake-jéből és Mark Wahlberg Sullyjából, miközben még egy kis bajuszt is belecsempésztek, aminek kimondottan örülni fognak a videojáték-szerelmesei.

A PlayStation egyik legsikeresebb játéksorozatához nyúlt a Sony. Nem volt könnyű menet, sokáig tartott, többször is el kellett tolni a premiert, miután a rendezőt sorra utasították vissza a kemény feladatot. Végül a Venom rendezője, Ruben Fleischer érte a megtiszteltetés (vagy átok), hogy adaptálja a történetet. Augusztusban zárt ajtók mögött levetítették az első előzetest a Las Vegas-i CinemaCon rendezvényen, majd október végén elérhetővé tették a trailert, ma este pedig újabb előzetest villantott a stúdió.

A Sony Pictures még a 2022. február 18-ai bemutató előtt kiadott egy új, akciódús előzetest a filmhez, amiben Wahlberg alakításában Sully ikonikus bajuszát is felfedezhetjük. Sokáig kérdés volt, hogy vajon Wahlberg viselni fogja-e a bajuszt, hiszen a forgatási képektől kezdve az első előzetesben nem láttuk, de az új videóval megoldódott a rejtély. Bár rengeteg jelenetet láttunk a korábbi videóból, bőven akadnak újak is, köztük új szereplők is bemutatkoznak.

Az előzetesben Holland és Wahlberg mellett Antonoio Banderasről – a film főgonoszáról nagyon keveset tudunk -, de Sophia Ali alakításában Chloe Frazerről és Tati Gabrielle mint Braddockról is kaptunk képkockákat. És ha már akciót említettünk, akkor Holland Pókembernek képzeli magát itt is, a trailer végén pedig helikoptereket is látunk, amint ősi hajók maradványait emeli magasba, miközben Nathan Drake és Sully ellenségeivel kerül összetűzésbe a fedélzetükön.

A jövőben több nagysikerű PlayStation IP címet is feldolgoznak a filmvásznon. Februárban érkezik az Uncharted, az HBO bőszen dolgozik a The Last of Us sorozatadaptációján, és mellettük film készül még a Ghost of Tsushima című játékból, sorozaton dolgoznak a Twisted Metal alapján, és még sok mást feldolgoz Hollywood. 2020 végén Tony Vinciquerra, a Sony Pictures elnök-vezérigazgatója úgy fogalmazott, hogy a stúdió 10 videojáték-adaptációt fejleszt aktívan, köztük hét tévésorozatot és három filmet, amelyek PlayStation tulajdonában vannak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Nincs hazaút
Filmek

Tom Holland eloszlatott minden aggodalmat a Pókember 4. részével kapcsolatban

Tom Holland üzent a rajongóknak, hogy jó kezekben a Pókember 4.

Naughty Dog
PlayStation

Min dolgozik a Naughty Dog?

Vajon új The Last of Us, Uncharted vagy valami teljesen új készülhet?