Tom Holland

Tom Holland elárulta, ki az a két Bosszúálló, akivel egy szigeten ragadna

A Pókember-filmek csillaga, Tom Holland egy interjúban elárulta, ha lakatlanszigetről van szó, akkor melyik két Bosszúálló társával indulna útnak.

A Pókember-filmek csillaga, Tom Holland egy interjúban elárulta, ha lakatlanszigetről van szó, akkor melyik két Bosszúálló társával indulna útnak.

A Marvel Studios igazán figyelemreméltó univerzumot épített ki a bő egy évtized alatt, hiszen a Marvel Moziverzum alkotásainak száma már eléri a huszonnégyet, és nem úgy tűnik, hogy visszavennének a tempóból, sőt, a Disney+ streamingszolgáltató érkezésével még nagyobb sebességre kapcsolnak, hiszen a mozifilmek mellett már sorozatokban is láthatjuk meglévő karaktereinket, miközben sorra mutatják majd be az újakat.

A Disney sikerének talán az egyik kulcsa, hogy tehetségeket gyűjtöttek az évek alatt, nehéz olyan sztárt mondani, aki nem fordult volna még meg a Marvel Moziverzum egyik szerepében. Az univerzum egyik legfiatalabb színészével, Tom Hollanddal készített interjút a BBC 1, és feltették neki azt a nehéz kérdést, ha egy sivatagi szigeten rekedne, akkor melyik két Bosszúálló társát vinné magával.

Bár Thor és Drax társasága remek szórakozásnak tűnik, mellettük biztosan nem unatkoznánk, de mi azért inkább egy varázslót választanánk. Doctor Strange vagy Skarlát boszorkánnyal vágnánk neki egy ilyen útnak, már csak azért is, mert Wanda történetesen képes alternatív valóságot kreálni, így akár a rémálomnak tűnő utazásból felejthetetlen kaland is kikerekedhetne.

Total
1
Shares
Previous Article
A szépség és a szörnyeteg

A szépség és a szörnyeteg előzménysorozat érkezik a Disney+ platformra

Next Article

Egy rajongó teljesen ízekre szedte a Half-Life: Alyx demóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!