Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland elárulta, ki az a két Bosszúálló, akivel egy szigeten ragadna

A Pókember-filmek csillaga, Tom Holland egy interjúban elárulta, ha lakatlanszigetről van szó, akkor melyik két Bosszúálló társával indulna útnak.

A Pókember-filmek csillaga, Tom Holland egy interjúban elárulta, ha lakatlanszigetről van szó, akkor melyik két Bosszúálló társával indulna útnak.

A Marvel Studios igazán figyelemreméltó univerzumot épített ki a bő egy évtized alatt, hiszen a Marvel Moziverzum alkotásainak száma már eléri a huszonnégyet, és nem úgy tűnik, hogy visszavennének a tempóból, sőt, a Disney+ streamingszolgáltató érkezésével még nagyobb sebességre kapcsolnak, hiszen a mozifilmek mellett már sorozatokban is láthatjuk meglévő karaktereinket, miközben sorra mutatják majd be az újakat.

A Disney sikerének talán az egyik kulcsa, hogy tehetségeket gyűjtöttek az évek alatt, nehéz olyan sztárt mondani, aki nem fordult volna még meg a Marvel Moziverzum egyik szerepében. Az univerzum egyik legfiatalabb színészével, Tom Hollanddal készített interjút a BBC 1, és feltették neki azt a nehéz kérdést, ha egy sivatagi szigeten rekedne, akkor melyik két Bosszúálló társát vinné magával.

A sivatagi sziget miatt az egyik Chris Hemsworth lenne, mert Ausztráliában él, és úgy tűnik, hogy tudja kezelni a sivatagi dolgokat. A második választásom pedig… talán Dave Bautista lenne? Szimplán azért, mert ő egy nagyszerű srác. Két szörnyeteg jobb, mint egy.
Tom Holland

Bár Thor és Drax társasága remek szórakozásnak tűnik, mellettük biztosan nem unatkoznánk, de mi azért inkább egy varázslót választanánk. Doctor Strange vagy Skarlát boszorkánnyal vágnánk neki egy ilyen útnak, már csak azért is, mert Wanda történetesen képes alternatív valóságot kreálni, így akár a rémálomnak tűnő utazásból felejthetetlen kaland is kikerekedhetne.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat