Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland cameót kapott volna a Pókember: Irány a Pókverzum! rajzfilmben

A Pókember: Irány a Pókverzum! egy dolgot leszámítva tökéletes volt, sajnos azonban az előszereplős Pókemberek nem kaptak szerepet benne.

A Pókember: Irány a Pókeverzum! tavaly tarolt a mozikban a rajongók és a kritikusok körében, majd februárban behúzta a legjobb animációs kategóriában az Oscar-díjat is. De ennél jóval többet adott a rajzfilm, ugyanis megnyitotta a multiverzum kapuit, ami akár arra is lehetőséget adott volna, hogy visszatérjenek az élőszereplős Pókember-filmek szereplői, köztük Tobey Maguire, Andrew Garfield és Tom Holland, hiszen az eredeti tervek szerint erre is sort kerítettek volna.

Tom Holland elárulta, hogy rendkívül nagyra tartja a rajzfilmet, és már alig várja, hogy Miles Morales szerepet kapjon a saját univerzumában is, miközben azt is megtudtuk, hogy miről szólt volna a cameo jelenet, ami végül nem került bele a rajzfilmbe:

Egy ponton úgy volt, hogy szerepelni fogok. Lett volna egy másik Peter Parker. A jelenet egy vasútállomáson játszódott volna vagy valami hasonló, és egy húsvéti tojás is szerepelt volna benne. Elsétáltam volna a háttérben vagy valami ilyesmi, és azt mondtam volna, hogy „Hé, kölyök”.

Ugyan az előzetesekben láttunk bejátszást a vasútállomásról, de ez végül soha nem került bele a filmben, hiszen a stúdió nem adott erre engedélyt. A Sony túl zavarónak találta a jelenetet, így eldobták annak ötletét.

Pókember

Még több a témában...

A Hazatérés folytatása percekkel a Bosszúállók 4 után kezdődik

Kévés Bence Mihály

Tervezés alatt a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatása és a Póknők önálló része

Kévés Bence Mihály

Sok-sok forgatási kép érkezett a Bosszúállók 4. újraforgatásról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább