Venom

Tom Hardy kedvenc jelenetét kivágták a Venomból

A Venom főszerepét alakító Tom Hardy nagy bánatára kedvenc jelenetét megsínylette a vágószoba.

A Venom főszerepét alakító Tom Hardy nagy bánatára kedvenc jelenetét megsínylette a vágószoba.

Nagyon úgy fest, hogy nem csak egy magasabb besorolású Venom van kilátásban, de egy bővített változattal is találkozhatunk a jövőben, ugyanis Tom Hardy elmondása szerint bő 40 percnyi anyagot vágtak ki a filmből – köztük volt kedvenc jelenete is. Elég bizarrnak hangzik, de nyugalom!

Kettőt kell aludnunk a bemutatóig, ugyanis sok országban – beleértve Magyarországot is – már szerda este elővetítéseket tartanak a Venomból, így érthető, hogy a következő napokban, s talán hetekben minden a Pókember univerzumban játszódó önálló képregényfilmről fog szólni. Nem véletlen, a Sony sokat vár a filmtől, ezen múlik minden, hogy lesz-e a Sonynak saját univerzuma, vagy a DC-t követve nekik sem jön össze az univerzumépítés. Tom Hardy színészt a bemutató előtt egy interjúban arról kérdezték, hogy mik voltak a kedvenc jelenetei, mire a színész csak annyit felelt:

Azok a dolgok nem kaptak helyet a filmben. 30-40 pernyi anyagot jelent ez, amik végül nem kerültek bele a filmbe. Őrült, sötét és vicces részek voltak. Értitek ti ezt? De végül nem kaptak helyet a végső vágásban.

Nem rossz dolog, ha a filmben helyet kap egy csipetnyi humor, de talán a stúdió is jobbnak látta, hogy ez nem az a film, ahol ezt reprezentálni kellene. Biztosak lehetünk abban, hogy a DVD és a Blu-ray kiadások sok extra percet tartogatnak majd, és még az sem kizárt, hogy sok ezekből visszakerül a filmbe.

Total
1
Shares
Previous Article

Kiderült, hogy van-e stáblista utáni jelenet a Venom végén

Next Article
Bad Boys

Mozgásban a Bad Boys 3.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!