Főoldal Filmek Tom Hardy egy törölt videóval erősítette meg, már folynak a Venom 3. előkészületi munkálatai
Filmek

Tom Hardy egy törölt videóval erősítette meg, már folynak a Venom 3. előkészületi munkálatai

Az első film egyik törölt jelenetével jelezte Tom Hardy, hamarosan forog a Venom 3.

576
Venom

A Sony Pictures még tavaly megerősítette, hogy zöld jelzést kapott Tom Hardy főszereplésével a Venom 3. része. Sok jót eddig nem osztottak meg a készülő folytatásról, különösen azután, hogy kiderült a rendező kiléte, aki most debütál először rendezőként. Tom Hardy délután közösségi oldalán osztott meg egy törölt jelenetet, amivel megerősítette, hogy már folynak az előkészületi munkálatok.

A kritikusok nem fogadták jól egyik Venom-filmet sem, ennek ellenére pénzügyi szempontból a Sony Pictures egyik legsikeresebb filmsorozatáról beszélünk, és mindkét filmmel kasszát robbantott a stúdió. A második rész még gyatrábbra sikerült, mint az első, mivel azonban milliók voltak kíváncsiak Venom következő kalandjára, így tavaly hivatalosan is zöld utat kapott Eddie Brock és a szimbióta harmadik kiruccanása.

A Tom Hardy által megosztott videóban az első film egyik törölt jelenetét láthatjuk, amelyben Brock kiszáll egy taxiból, és megpróbál bejutni a kórházba, miközben Venom hevesen ellenzi, hogy bemenjenek az épületbe. Eddie-nek végül sikerül meggyőznie Venomot azzal, hogy Annie bent tartózkodik, nekik is ott kell lenni. Az említett videót valamiért nem lehet beszúrni, ezért ezen a linken tudjátok megtekinteni.

A Venom 3. rendezője Kelly Marcel lesz, aki az első két film írója/producere volt. A cselekmény részleteiről gyakorlatilag semmit nem árultak el, és bár a második rész stáblista alatti jelenetével arra utaltak a készítők, hogy talán Venom is feltűnik a Marvel Moziverzumjában, ezt azonban gyorsan rövidre zárták, amikor hazaküldték a saját univerzumába – igaz, hogy egy darabja ottmaradt a 616-os Földön. Nem úgy tűnik, hogy a Sony Pictures és a Marvel Moziverzum egyesítené az univerzumait, és Hardy egy korábbi bejegyzésében már utalt rá, hogy ez lehet az utolsó alkalom, hogy Eddie Brock szerepében látjuk. Éppen ezért, mert utoljára látjuk, sokan arra számítani, hogy Pókember is feltűnik a filmben egy rövid időre.

A Venom 2. – Vérontó stáblista alatti jelenetében azt láthattuk, hogy a Hírharsona műsorában leleplezik Pókembert, és Venom összecsapásra készül. Majd Eddie/Venom feltűnt a Pókember: Nincs hazaút című film egyik utójelenetében, a szimbióta egy darabja az MCU-ban maradt, amikor Brockot visszaküldték a saját univerzumába. Ez volt az, ami beindította a spekulációkat, hogy egy összecsapás van készülőben.

A Venom 2. – Vérontó Cletus Kasady (Woody Harrelson) halálával ért véget (bár ez nem jelenti azt, hogy Vérontó nem tér vissza), Pat Mulligan nyomozó (Stephen Graham) felett pedig úgy tűnik, hogy egy másik idegen szimbióta vette át az irányítást, ami valószínűleg előkészíti Toxin debütálását ebben a harmadik filmben.

A stúdió még nem tűzte ki a Venom 3. bemutatóját, amire valószínűleg csak 2024-ben kerül sor. Bár ha gyorsan végeznek a munkálatokkal, akár még az év végén is mozikba kerülhet a folytatás.

Venom 2. - Vérontó
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.