Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Tom Cruise szárnyal a Top Gun: Maverick legújabb előzetesében

Ahogy azt tegnap már beharangozták, ma megérkezett a Top Gun: Maverick legújabb előzetese, méghozzá egyenesen magyar szinkronnal.

Ahogy azt tegnap már beharangozták, ma megérkezett a Top Gun: Maverick legújabb előzetese, méghozzá egyenesen magyar szinkronnal.

A várva-várt Top Gun folytatásra csaknem 34 évet kellett várni, aminek első előzetesét még a San Diego-i Comic-Conon Tom Cruise társaságában mutattak be nyár közepén. A második részt eredetileg Tony Scott (az első részt is jegyző rendező) forgatta volna, azonban halála után egy időre jegelték a projektet, később pedig Joseph Kosinski (Feledés) gondozására bízták.

Tom Cruise visszatér az egykori amerikai légierő legvagányabb vadászpilótájának szerepében, de ahogy az előzetesekben látjuk, Pete Michell már közel sem az a forrófejű pilóta, akitől rettegtek a társak. Sokkal meggondoltabb, ám még mindig hajmeresztő mutatványokra képes a botkormány mögött. A légi jeleneteknél amit csak tudtak, a légierő segítségével rögzítették, hogy még hatásosabbak, látványosabbak legyenek a felvételek.

A folytatásban Maverick mellett visszatér a ’80-as évekből Iceman (Val Kilmer), de új arcokat is felfedezhetünk majd, mint például Goose fiát alakító Miles Tiller, Ed Harris, Jon Hamm (Mad Men – Reklámőrültek), Manny Jacint (A jó hely) és Glen Powell (A számolás joga).

A Top Gun: Maverick országos bemutatója 2020. július 16-án lesz.

Még több a témában...

Legkorábban ekkor folytatódhat a Mission: Impossible 7. forgatása

Kévés Bence Mihály

Rendezőt kapott Tom Cruise új filmje, amit a Nemzetközi Űrállomáson forgatnak

Kévés Bence Mihály

A NASA megerősítette, hogy Tom Cruise a nemzetközi űrállomáson forgat akciófilmet

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat