Top Gun: Maverick

Tom Cruise szárnyal a Top Gun: Maverick legújabb előzetesében

Ahogy azt tegnap már beharangozták, ma megérkezett a Top Gun: Maverick legújabb előzetese, méghozzá egyenesen magyar szinkronnal.

Ahogy azt tegnap már beharangozták, ma megérkezett a Top Gun: Maverick legújabb előzetese, méghozzá egyenesen magyar szinkronnal.

A várva-várt Top Gun folytatásra csaknem 34 évet kellett várni, aminek első előzetesét még a San Diego-i Comic-Conon Tom Cruise társaságában mutattak be nyár közepén. A második részt eredetileg Tony Scott (az első részt is jegyző rendező) forgatta volna, azonban halála után egy időre jegelték a projektet, később pedig Joseph Kosinski (Feledés) gondozására bízták.

Tom Cruise visszatér az egykori amerikai légierő legvagányabb vadászpilótájának szerepében, de ahogy az előzetesekben látjuk, Pete Michell már közel sem az a forrófejű pilóta, akitől rettegtek a társak. Sokkal meggondoltabb, ám még mindig hajmeresztő mutatványokra képes a botkormány mögött. A légi jeleneteknél amit csak tudtak, a légierő segítségével rögzítették, hogy még hatásosabbak, látványosabbak legyenek a felvételek.

A folytatásban Maverick mellett visszatér a ’80-as évekből Iceman (Val Kilmer), de új arcokat is felfedezhetünk majd, mint például Goose fiát alakító Miles Tiller, Ed Harris, Jon Hamm (Mad Men – Reklámőrültek), Manny Jacint (A jó hely) és Glen Powell (A számolás joga).

A Top Gun: Maverick országos bemutatója 2020. július 16-án lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

A P.T.-ben végig Norman Reedus karakterét irányítottuk

Next Article

Itt a Star Wars Battlefront 2 update amire vártunk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!