x
Close


Közelgő események

Játékok

Többen is megerősítették, hogy brutálisan erős lesz az Xbox One utódja

Végre nem csak a PlayStation Neo-ról érkezik hír, kiderült, hogy a Microsoft sem ül a babérjain, több új Xbox konzol is bemutatkozik. Már az idei E3-on. Idén biztos, hogy érkezni

Többen is megerősítették, hogy brutálisan erős lesz az Xbox One utódja
  • Publishedmájus 26, 2016

Végre nem csak a PlayStation Neo-ról érkezik hír, kiderült, hogy a Microsoft sem ül a babérjain, több új Xbox konzol is bemutatkozik. Már az idei E3-on.

Idén biztos, hogy érkezni fog a 2013-as év One-jának egy karcsúsított, Slim kiadású gépe, amihez egy újratervezett kontroller is érkezik. Állítólag a gép akár 40%-kal is kevesebb helyet foglalhat a polcon. Hardverben is eszközöltek némi módosítást, a korábbi 500 GB-os alapmodell után ezek már 2 TB-os merevlemezzel lesznek felszerelve – lesz belőle 4 TB-os is -, s gond nélkül elbánnak a 4K-val is.

És akkor most jöjjön a cikk bombahíre! 2017-ben a Microsoft piacra szeretné dobni a becslések szerint 4x erősebb új Xbox-ot, ami egyelőre Scorpio néven fut. A gép könnyedén elbánik majd a 4K-ás játékokkal is. A GPU erősítésével ez lehet a piac legerősebb masinája. Még az új PlayStation sem veszi fel a versenyt az új Xbox One-nal. A redmondi anyacég új gépe, aminek még hivatalos neve nincs, állítólag 6 terraflops-os teljesítményre képes. Összehasonlításként a PlayStation Neo csak 4,14 terraflops-ot tud. Ezek nem hivatalos számok, de ha igazak, akkor a Microsoft gépe hatalmasat ugorhat elő.

Hab a tortán, miszerint a cég az Oculus-szal szeretne közelebb kerülni. Az Oculus által készített VR-szemüvegekkel képzelné el a jövőjét a Microsoft. Ez is azt mutatja, hogy az új konzol tényleg bivaly erős lesz! Az idei E3-on többet megtudunk ezekről a konzolokról.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.