Wide Screen
Image default
Gamer

Többen is megerősítették, hogy brutálisan erős lesz az Xbox One utódja

Végre nem csak a PlayStation Neo-ról érkezik hír, kiderült, hogy a Microsoft sem ül a babérjain, több új Xbox konzol is bemutatkozik. Már az idei E3-on.

Idén biztos, hogy érkezni fog a 2013-as év One-jának egy karcsúsított, Slim kiadású gépe, amihez egy újratervezett kontroller is érkezik. Állítólag a gép akár 40%-kal is kevesebb helyet foglalhat a polcon. Hardverben is eszközöltek némi módosítást, a korábbi 500 GB-os alapmodell után ezek már 2 TB-os merevlemezzel lesznek felszerelve – lesz belőle 4 TB-os is -, s gond nélkül elbánnak a 4K-val is.

És akkor most jöjjön a cikk bombahíre! 2017-ben a Microsoft piacra szeretné dobni a becslések szerint 4x erősebb új Xbox-ot, ami egyelőre Scorpio néven fut. A gép könnyedén elbánik majd a 4K-ás játékokkal is. A GPU erősítésével ez lehet a piac legerősebb masinája. Még az új PlayStation sem veszi fel a versenyt az új Xbox One-nal. A redmondi anyacég új gépe, aminek még hivatalos neve nincs, állítólag 6 terraflops-os teljesítményre képes. Összehasonlításként a PlayStation Neo csak 4,14 terraflops-ot tud. Ezek nem hivatalos számok, de ha igazak, akkor a Microsoft gépe hatalmasat ugorhat elő.

Hab a tortán, miszerint a cég az Oculus-szal szeretne közelebb kerülni. Az Oculus által készített VR-szemüvegekkel képzelné el a jövőjét a Microsoft. Ez is azt mutatja, hogy az új konzol tényleg bivaly erős lesz! Az idei E3-on többet megtudunk ezekről a konzolokról.

Még több a témában...

[E3 2019] Így néz ki a Star Wars Jedi : Fallen Order borítója!

Héja Szabolcs

Elég bátor vagy megbirkózni a pokol gyötrelmeivel?

Héja Szabolcs

Megtudtuk kik fognak szerepelni az NBA 2k20 borítóján

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább