Főoldal Játékok Többen is megerősítették, hogy brutálisan erős lesz az Xbox One utódja
Játékok

Többen is megerősítették, hogy brutálisan erős lesz az Xbox One utódja

1.4k
0c227779 a487 45c4 b88f ef90ead29009

Végre nem csak a PlayStation Neo-ról érkezik hír, kiderült, hogy a Microsoft sem ül a babérjain, több új Xbox konzol is bemutatkozik. Már az idei E3-on.

Idén biztos, hogy érkezni fog a 2013-as év One-jának egy karcsúsított, Slim kiadású gépe, amihez egy újratervezett kontroller is érkezik. Állítólag a gép akár 40%-kal is kevesebb helyet foglalhat a polcon. Hardverben is eszközöltek némi módosítást, a korábbi 500 GB-os alapmodell után ezek már 2 TB-os merevlemezzel lesznek felszerelve – lesz belőle 4 TB-os is -, s gond nélkül elbánnak a 4K-val is.

És akkor most jöjjön a cikk bombahíre! 2017-ben a Microsoft piacra szeretné dobni a becslések szerint 4x erősebb új Xbox-ot, ami egyelőre Scorpio néven fut. A gép könnyedén elbánik majd a 4K-ás játékokkal is. A GPU erősítésével ez lehet a piac legerősebb masinája. Még az új PlayStation sem veszi fel a versenyt az új Xbox One-nal. A redmondi anyacég új gépe, aminek még hivatalos neve nincs, állítólag 6 terraflops-os teljesítményre képes. Összehasonlításként a PlayStation Neo csak 4,14 terraflops-ot tud. Ezek nem hivatalos számok, de ha igazak, akkor a Microsoft gépe hatalmasat ugorhat elő.

Hab a tortán, miszerint a cég az Oculus-szal szeretne közelebb kerülni. Az Oculus által készített VR-szemüvegekkel képzelné el a jövőjét a Microsoft. Ez is azt mutatja, hogy az új konzol tényleg bivaly erős lesz! Az idei E3-on többet megtudunk ezekről a konzolokról.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.