Főoldal Filmek Többé már nem szorosan egymás után forgatják a Mission: Impossible 7-8. részeket
Filmek

Többé már nem szorosan egymás után forgatják a Mission: Impossible 7-8. részeket

Lehetetlen küldetéshez vezetett végül az ütemezés.

474
Mission: Impossible
Forrás: Paramount Pictures

A Mission: Impossible franchise soron következő két részét a tervek szerint szorosan egymást követve forgatták volna, azonban ütemezési konfliktusba ütköztek Tom Cruise naptára miatt, ezért nem tudják vállalni az eredeti tervet. Mikor 2019-ben bejelentették a két folytatást, a Mission: Impossible – Titkos nemzet és az Utóhatás című filmek írója és rendezője, Christopher McQuarrie is úgy nyilatkozott, hogy egymás után fogják filmre venni a két részt.

Miközben McQuarrie továbbra is elkötelezett mindkét film rendezése mellett, a főszereplőt alakító Tom Cruise ütemezése miatt el kell tekinteni a korábbi tervektől. Ennek értelmében a cím nélküli Mission: Impossible 8. részt már nem közvetlenül a hetedik rész után fogják filmezni az előbb említett ütemezési probléma miatt.

A Deadline értesülései szerint Tom Cruise a Top Gun: Maverick promóciós kötelezettségei miatt van elfoglalva jelenleg, így nem tudják közvetlenül elkezdeni a 8. rész forgatását. A naptárban július 2-ai időpont szerepel a Top Gun: Maverick neve mellett, miután a Paramount Pictures egy évvel eltolta a premiert a koronavírus-járvány miatt. Magyarul ahelyett, hogy a 7. rész után azonnal elkezdenék a 8. rész fényképezését, a színész inkább az 1986-os Top Gun folytatását fogja reklámozni.

A Top Gun: Maverick bemutatója után pedig kezdődhet a M:I 8. rész forgatása. Fontos megjegyezni, hogy pár napja az angol bulvárlapokban aggasztó hírekről lehetett olvasni, miszerint a járvány miatt probléma merült fel a Mission: Impossible 7. forgatásánál. Később ezt a pletykát cáfolta a Deadline.

McQuarrie tegnap tett közzé egy bejegyzést Instagramon, amelyben arról beszélt, hogy a csapat befejezte a forgatást a Közel-Keleten, és most London felé veszik az irányt, ahol a 7. rész utolsó simításaira kerül majd sor. A hetedik részt 2021. november 19-én, míg a folytatást, a 8. részt 2022. november 4-én mutatják be a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Filmek

Tom Cruise magassága miatt bukott meg Jack Reacher filmes karrierje a rendező szerint

A rajongók mellett a rendező szerint is Tom Cruise magassága miatt bukott...

Top Gun: Maverick
Filmek

Tom Cruise is szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó filmjében

Brad Pitt mellett Tom Cruise szerepet kaphat Tarantino utolsó filmjében.