Főoldal Filmek T.J. Miller szerint Ryan Reynolds utálja őt, és nem fog visszatérni, még akkor sem, ha felkérik
Filmek

T.J. Miller szerint Ryan Reynolds utálja őt, és nem fog visszatérni, még akkor sem, ha felkérik

Bár eddig nem kérték fel, de akkor sem térne vissza T.J. Miller.

577
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Sokan szomorúak lehetne, miután a Deadpool sztárja, T.J. Miller megerősítette, hogy nem tér vissza Weasel szerepében a közelgő harmadik részben, és mindez azért van, mert véleménye szerint Ryan Reynolds utálja őt és lekicsinylően bántak vele a korábbi két rész forgatásán. Akkor sem fog visszatérni, ha felkérik őt.

T.J. Miller az elmúlt években több ellentmondásba is keveredett, a Szilícium-völgy forgatásán történt szexuális zaklatás vádjai megpecsételték a színész karrierjét. A színész és komikus azóta csak kisebb szerepeket kapott, és egy ideje már az is világos, hogy valószínűleg nem szívesen látják a Deadpool 3. forgatásán. Ennek ellenére Miller azt állítja, hogy az ő döntése, hogy nem tér vissza a folytatásban, és Ryan Reynolds forgatási bohóckodását okolja.

Mint a karakter, borzasztóan gonosz volt velem. Csak velem. Mintha én lennék Weasel. Olyan volt, hogy ‘Tudod, mi a jó benned, Weasel? Nem te vagy a sztár, de pont annyi expozíciót csinálsz, hogy vicces legyél, aztán visszatérhetünk az igazi filmhez.

T.J. Miller

Miller személyeskedésnek vette ezeket a megjegyzéseket, mivel úgy gondolta, hogy Reynolds inkább neki, a színésznek, mint Weasel karakterének szánta ezeket a megjegyzéseket. “Pontosan ezért mondta ezt. Mert egyáltalán nem vagyok viccesebb nála, igaz? És nem játszottam több filmben, mint ő.”

Miller ragaszkodik ahhoz, hogy többet nem fog együtt dolgozni Reynoldsszal, de tudomásunk szerint eddig nem is keresték meg. Miller annyival zárta a dolgot, hogy egykori Reynolds egy “bizonytalan csávó”, majd megjegyezte, hogy “azt hiszem, miután szuper, szuper híres lett az első Deadpooltól, akkor a dolgok megváltoztak. Szerintem úgy volt vele, hogy ‘Látod? Látjátok?'” A színész azzal sem ért egyet, hogy ennyit kell várni egy folytatásra: “Nem igazán hiszem, hogy öt évnél tovább kellene csinálni valamit. Szerintem furcsa lenne 10 évvel később visszamenni és Weaselt játszani. Nem kívánok nekik rosszat. Szerintem [Reynolds] csináljon egy Deadpool 3-at, és folytassa a filmkészítést. Csak azt hiszem, hogy nem kedvel engem, és szerintem furcsa volt, ahogy ezt kifejezte”.

A Deadpool 3. 2024. szeptember 6-án kerül a mozikba.

635910694154706862 AAAATJ2
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.