x
Close


Közelgő események

Játékok

Tíz percen át nézhető a Paper Mario: The Origami King

Nem fogtok ma színesebb dolgot látni.

Tíz percen át nézhető a Paper Mario: The Origami King
  • Publishedjúlius 9, 2020

Már csak kicsivel több, mint egy hét választ el minket a megjelenéstől, de szinte minden napra jut olyan tartalom, ami nehezebbé teszi a várakozást. Tegnap a Nintendo tett közzé egy kedvcsinálót, ma pedig egy egészen komoly, egész pontosan tíz perces gameplay videó érkezett a Engadget jóvoltából.

A felvételen vélhetően a játék egy korai területét láthatjuk, ennek ellenére kifejezetten eseménydúsak a képsorok, amelyek megismertetnek minket az alapvető mechanikákkal. Ilyen például Mario kalapácsa, amivel összegyűrt barátait egyengeti ki, vagy a zsebében tartott színes papírdarabkák, amikkel a lyukas felületek befoldozását oldja meg.

A Toad Town nevű területen eléggé elszaporodtak Mario ősi ellenségei, a goombák, így azt is megnézhetjük, hogyan bánik el velük főhősünk. Ezeken felül egy miniboss harcot is végigizgulhatunk, de aki úgy érzi, ezek nem győzték meg, maradjon a végéig, majd a koncertet adó beszélő fák gondoskodnak erről. Sok mindent lehet mondani a Paper Mario sorozatról, azt viszont aligha, hogy ne lenne változatos.

https://www.youtube.com/watch?v=6uaFLLmC9Vk&fbclid=IwAR3WuptmIr-WhYv5RHSpbXaCtgvh8uyCQy_mSkQhmSO-JQmIMgPvaCLQcbg

A Paper Mario: The Origami King július 17-én érkezik, kizárólag Nintendo Switch gépekre.

Written By
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.