Timothée Chalamet és Armie Hammer is visszatér a Szólíts a neveden folytatásában

Minderről a rendező számolt be egy interjúban.

Minderről a rendező számolt be egy interjúban.

A Szólíts a neveden 2017 egyik legnagyobb kritikai sikere volt, emellett szinte egycsapásra csinált világsztárt Timothée Chalamet-ból, aki azóta számtalan további alakítással bizonyította rátermettségét. A film alapjául szolgáló regénynek később egy folytatása is megjelent, mégpedig Találj rám címmel. A film sikerét és a történet természetét látva jó esély mutatkozott egy második epizódra, ezzel kapcsolatban azonban mind ez idáig semmiféle hírt nem kaptunk.

Az első film rendezője, Luca Guadagnino most azonban megtörte a csendet, és egy interjú keretein belül elárult néhány részletet a készülő folytatással kapcsolatban. A rendező elmondta, hogy remek hangulatban telt a forgatás, és örül, hogy újra a már jól bevált színészgárdával dolgozhat. Guadagnino azt is elárulta, hogy ezen alkotás munkálatait is befolyásolta a koronavírus, hiszen bár még előkészületi fázisban tart a projekt, a tervek szerint a rendező az Egyesült Államokban találkozott volna a második epizód írójával, ám a megbeszélést el kellett halasztani a járványhelyzet miatt.

Sajnos a találkozó meghiúsult azzal a bizonyos íróval, akinek a munkásságát nagyon nagyra tartom, és akinek a nevét egyelőre nem szeretném elárulni. Vele már a második epizód részleteit beszéltük volna át.

A Szólíts a neveden a 17 éves Elióról szól, aki 1983 nyarát Olaszországban tölti szüleivel. Ekkor találkozik Oliverrel, a család barátjával, az új ismertség pedig nagy hatással lesz a fiúra. A filmet 4 Oscar-díjra jelölték, James Ivory, a film forgatókönyvírója pedig át is vehette a legjobb adaptált szkriptért járó díjat.

A produkció még korai fázisban tart, így a premierdátum egyelőre nem ismert.

Total
24
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Scarlett Johansson szerint a Fekete Özvegy-film egy családi dráma lesz

Next Article

Visszatér a Dark Pictures Anthology: Man of Medan ingyenes meghívója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!