Tim Miller

Tim Miller ezt a két karaktert is beletette volna a Deadpool 2.-be

Tim Miller inkább a Terminátor: Sötét végzetet forgatta a Deadpool 2. helyett, miután kreatív különbség alakult ki Ryan Reynolds és közötte.

Tim Miller inkább a Terminátor: Sötét végzetet forgatta a Deadpool 2. helyett, miután kreatív különbség alakult ki Ryan Reynolds és közötte.

A Deadpool óriási siker volt, mind kritikákban, mind bevételben, és ezek után senki sem lepődött meg, hogy Tim Miller bejelentkezett a folytatásra. Sajnos azonban átívelhetetlen szakadék alakult ki a rendező és Ryan Reynolds között, ami végül ahhoz vezetett, hogy lemondott a megfilmesítés jogáról, s inkább James Cameron producerrel a Terminátor franchiset élesztették újjá hamvaiból.

A The Playlist az új filmje, a Terminátor: Sötét végzet kapcsán beszélgetett a rendezővel, ahol egyet s mást megtudtunk a rendező Deadpool 2. korai terveiről is, hogy milyen irányba szerette volna elvinni a korhatáros képregényfilm folytatását. A terv mindig is az volt, hogy Wade Wilson találkozzon Kábellel a filmvásznon, de ahogy Miller fogalmazott, ő legalább egy kétméteres Kábelt szeretett volna. Részben ez volt a vita tárgya, mert Reynolds Josh Brolint szerette volna a szerepre, aki jóval (178 cm magas) alacsonyabb volt Miller elképzelésétől.

Vanessa (Morena Baccarin) is nagyobb szerepet kapott volna a filmben, ahelyett hogy az első percekben megölték volna. Miller azt tervezte, hogy Vanessa átalakul Copycat-é, és jobban elmélyültünk volna Vanessa és Wade kapcsolatában is, de hiába győzködte erről a Foxot, a stúdió nemet mondott erre. De a rendezőnek egy másik nagy terve is lett volna, mégpedig a Fantasztikus Négyes egyik karakterét, A lényt is bevonta volna a Buldózer elleni harca, és milyen meglepő, ennek viszont zöld utat engedett a stúdió – ki érti őket így utólag már?

A Terminátor: Sötét végzet csütörtöktől a mozikban, spoilermentes kritikánkból pedig megtudhatjátok, mennyire lett jó film.

Deadpool
Total
5
Shares
Previous Article
Emberi Fáklya

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel eredeti Emberi Fáklyája nem a Fantasztikus Négyes tagja

Next Article

Később érkezhet az új Battlefield játék a vártnál

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!