x
Filmek

Thor: Ragnarok – Óriási cameo szerep van készülőben a Marvel-nél?

Chris Hemsworth egy kártyát tart kezében a legfrissebb képen, rajta egy névvel, aki feltűnhet a harmadik Thor filmben majd.

Thor: Ragnarok – Óriási cameo szerep van készülőben a Marvel-nél?
  • Publishedaugusztus 23, 2016

Chris Hemsworth egy kártyát tart kezében a legfrissebb képen, rajta egy névvel, aki feltűnhet a harmadik Thor filmben majd.

Már egy hónapja, hogy tart a Thor: Ragnarok forgatása az ausztráliai Roadshow Studios-ban, Queenland-ben. Ezt-azt már láttunk, és hallottunk a filmről, de még mindig a sötétben tapogatózunk, hivatalosan a Marvel Studios semmit sem erősített meg. Nem sokkal ezelőtt pont egy olyan hír futott be, hogy New Yok-i helyszíneket, utcákat is berendeznek Ausztráliában – sárga taxikat, és mentőautókat szállítottak a kontinensre. A stáb most Brisbane-ben fog forgatni, ott rendezkednek be egy kis időre, és itt fotózták le azt is, mikor a film főszereplője egy névjegykártyát tart a markában. Ez lehet minden idők legnagyobb Marvel cameo-ja. Spoiler rész következik, ha meglepetést szeretnél a filmben, akkor a cikk továbbolvasását nem ajánljuk neked.

Azelőtt, hogy a filmet elkezdték volna felvenni, a Marvel elnöke, Kevin Feige elárulta, hogy a történet legtöbb része a távoli űrben, a Kozmoszban fog játszódni. Pont ebből kifolyólag nem túl meglepő, hogy Jane Foster-t alakító Natalie Portman nem kapott helyet a filmben – olyan hírek is érkeztek már, hogy Portman szakít a Marvel-lel, és távozik a franchise-tól.

De kanyarodjunk most vissza a meglepetéshez. A legutóbbi képen New York jellegzetességei láthatók – találgatások jönnek csak -, elképzelhetőnek tartjuk, az Asgard-ból származó harcos (Thor) azért jött a városba, hogy találkozzon Tony Stark/Vasember bosszúállóval az Avengers Tower-ben. Megeshet, hogy valaki mást szeretne meglátogatni a hős, de kit??? Grant Lewis Twitter-rajongótól származik az a kép, amin az látható, hogy Chris Hemsworth egy cetlit tart a kezében, rajta a következővel: 177A Bleecker St. A Marvel képregényekben ezen a címen Doctor Strange lakik, de mi célból keresheti meg őt Thor?

Természetesen nem tudjuk, hogy Benedict Cumberbatch milyen szerepet fog vállalni a filmben, milyen cameo-ra hívták be, de még az is lehet, hogy mindez csak egy tréfa, úgynevezett Easter Egg, ami a rajongók beugratására szolgál. Azt sem zárhatjuk ki, hogy Chris Hemsworth feltűnik majd a Doctor Strange önálló filmben, de félve merünk bármit is kijelenteni, keveset tudunk a történetről. A Doctor Strange filmre nem kell már sokat várnunk, november 4-én elénk tárulnak a dimenziókhoz vezető átjárók, térben és időben is egyaránt utazgatni fogunk.

Íme néhány friss kép a helyszínről:

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.