Thor: Szerelem és mennydörgés

Thor meztelenkedős jelenetének valódi okáról beszélt Taika Waititi a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egészen egyszerű oka van, hogy Thor miért lesz meztelen a filmben.

Arról a meztelen jelenetről van szó, amit láttunk a Thor: Szerelem és mennydörgés legutolsó előzetesében, és ami lángra lobbantotta a közösségi médiát. A héten azt is megtudtuk, hogy a korhatár-besorolásnál rezgett a léc a jelenet miatt, most azonban Taika Waititi rendező elárulta, hogy Chris Hemsworth miért vetkőzött le a jelenetben.

A Thor: Szerelem és mennydörgés legújabb trailere azzal végződött, hogy Zeusz véletlenül levetkőztette a mennydörgés istenét. Bár Chris Hemsworth hátsó részét kitakarták a képen, a várakozások szerint nem ez lesz a helyzet a jövő hónapban a mozikba kerülő filmben – legalábbis erre utal a PG-13-as besorolás, ami megerősítette, hogy a blockbuster “részleges meztelenkedést” tartalmaz majd.

Mondanom sem kell, hogy sok rajongó izgatottan várja, hogy a lehető legnagyobb vásznon nézhesse meg ezt a jelenetet. A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője, Taika Waititi a Pixar stúdió legújabb animációs filmje, a Lightyear promóciója során elárulta, hogy ez egy olyan ötlet volt, ami már az írás korai szakaszában felmerült benne – ismerte el a direktor a ComicBook kérdésére.

Mindannyian tudtuk, hogy már nagyon korán meg akarjuk csinálni. Ez már a forgatókönyv első vázlatában benne volt, és Chris is benne volt. Tudjátok, szerintem egy olyan test, mint ami Chrisnek van, még ő is megérti. Egyszerűen csak, kár lenne, ha nem mutatnánk meg.

Bűn lenne az emberiség ellen. Szóval, tudod, ezt a közönség elő kell bocsátani.Taika Waititi

Úgy tűnik, hogy a rendező pontosan tudja, mire van szüksége a népnek, mert a közösségi média felrobbant a jelenet után. Az előzetesek alapján pedig a Thor: Szerelem és mennydörgés sokkal viccesebb és elborultabb lesz, mint a Thor: Ragnarök volt.

Thor: Szerelem és mennydörgés
Total
1
Shares
Previous Article
Flash

Egy jelentés szerint betelt a pohár, és a Warner Bros. kirúgja Ezra Millert a The Flash bemutatója után

Next Article
Lightyear

Box Office: A Lightyear nem debütált valami fényesen a kasszáknál, és még a Jurassic World: Világuralmat sem tudta lenyomni

Related Posts
Tovább

Kikerült a közösségi megosztóra az X-Men: Apokalipszis legjobb jelenete

A filmről a kritika már olvasható a widescreen.hu oldalon. Nem teljesen vagyunk odáig a filmért, jobbra számítottunk nagyon. De a fenti videó feledtet picit mindent, mert ez az egyetlen olyan képsor az egész Apokalipszis alatt, amin jót röhögtünk. A többi miatt inkább a zsebkendőért nyúltunk, vagy durvább esetben felálltunk volna a vetítés közben.