x
Close


Közelgő események

Sorozatok

The Walking Dead – őt biztos, hogy nem ölte meg Negan

A sorozat alkotója felfedett egy nevet, akivel biztos, hogy találkozni fogunk a folytatásban.

The Walking Dead – őt biztos, hogy nem ölte meg Negan
  • Publishedjúlius 22, 2016

A sorozat alkotója felfedett egy nevet, akivel biztos, hogy találkozni fogunk a folytatásban.

Tavasz óta csak azt lehet olvasni, és hallani a rajongóktól: Kit ölt meg Negan? A Comic Con-on a The Walking Dead sorozat is jelen van, és vele együtt a sorozat készítői és színészei. A TWD képregények atyját kérdezték, hogy kit ölt meg Negan a hatodik évad végén. Ez az a jelenet, mikor mind a 11 főhőst letérdeltetik a sorozat rettegett gonosza előtt, és Lucille nevezetű ütőjével valakit megöl Negan. Szándékosan, vagy sem, de úgy tűnik, hogy Robert Kirkman lelőtte a hetedik évad legnagyobb cliffhangerét, mikor válaszában egy nevet mondott, ezzel viszont megcsorbította az eddig oly erősnek tűnő rejtélyt. Spoiler rész következik.

A képregényíró válaszában egy olyan személyt nevezett meg, akire azért kevesen fogadtak volna, hiszen vele indult a sorozat, számtalan cselekményben feltűnt már, ő pedig nem más, mint:

Nem Rick az!

Rick halála tényleg butaság lett volna, egyértelműen Andrew Lincoln által játszott karakter a sorozat főszereplője. Picit paranoiás lehet az AMC csatorna, és senkiben sem bíznak meg, mert odáig mentek el, hogy minden karakter halálát lefilmezték, előre felvették, hogy véletlenül se derüljön ki, hogy kit ölt meg a képregény legveszélyesebb gonosza. Továbbra is marad a kérdés, hogy vajon kit ölt meg Negan? Most már biztos, hogy október 23-én kiderül!

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.