Főoldal Filmek Tessa Thompson szerint Valkűr szerelmi románcával is foglalkozik majd a Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Tessa Thompson szerint Valkűr szerelmi románcával is foglalkozik majd a Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor 4. része tényleg egy nagy szerelmi szál lesz?

648
Thor: Ragnarök

Nem titok, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben jobban megismerhetjük majd Tessa Thompson karakterét, akiből időközben királynő lett, miután a Bosszúállók: Végjáték című filmben Thor Valkűrt választotta az Új Asgard uralkodójának. A rajongók egy ideje már találgatnak arról, Valkűr megtalálja-e szerelmi társát a folytatásban, amivel kapcsolatban a rajongók előálltak egy teóriával, miszerint Marvel Kapitány és Valkűr között szerelmi románc alakul ki.

A Thor: Szerelem és mennydörgés sztárja, Tessa Thompson legutóbb arról beszélt, hogy a folytatásban Valkűr LMBTQ+ szerelmi románca is hangsúlyt kap, jelentsen ez bármit is, hiszen a Marvel Studios a lehető legnagyobb titokban tartja Taika Waititi sztoriját. Thompson úgy fogalmazott, hogy a rendezővel szerettek volna továbbmenni a témával kapcsolatban. Az Örökkévalók bemutatója után a stúdió sem idegenkedik az azonos neműek kapcsolatától már.

Tessa Thompson a The Wrapnek nyilatkozva beszélt arról, hogy az MCU első nyíltan LMBTQ+ karakterét alakítja.

Ez teljesen izgalmas. Olyan sokat beszélünk a reprezentációról, és nyilvánvaló, hogy az LMBTQIA közösség tekintetében még mindig rengeteg a tennivaló. De ha megnézzük a képregényeket a kánonban, annyi homoszexuális karakter van! Nehéz, mert Taika [Waititi] és én még ennél is tovább szerettünk volna menni, de a filmek kontextusában csak ennyit tehetünk.

Sajnos a Marvel-filmekben általában nem sok időt fordítanak a szerelmi történetekre. Azt hiszem, ez egy kicsit más lesz az új Thor-ban, ami izgalmas. És az, hogy egy olyan karaktert játszhatok, amit történelmileg nem egy hozzám hasonló kinézetű emberre írtak, mindez izgalmas érzés volt.

Tessa Thompson

Ahogy fogalmazott Thompson, a rendezővel még ennél is szerettek volna továbbmenni, jelentsen ez bármit is. Ez akár azt is jelentheti, hogy több homoszexuális karaktert látunk a filmben egyszerre vagy jobban megismerhetünk egy olyan meleg karaktert, mint Valkűrt.

Az eddigi beszámolók és a kiszivárgott képek alapján elmondhatjuk, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés egy olyan filmnek ígérkezik, amiben a párkapcsolatok kerülnek előtérbe, ami jó jel arra nézve, hogy Valkűr romantikus oldalát is megismerhetjük belőle. Már csak az a kérdés, hogy ki lesz párja ebben.

A Thor: Szerelem és mennydörgés július 8-án robban be a mozikba.

Valkűr
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?