Tervezés alatt a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatása és a Póknők önálló része

A Sony még be sem mutatta a Pókember: Irány a Pókverzum rajzfilmet, de máris nekilátott előkészíteni a folytatást.

A Sony még be sem mutatta a Pókember: Irány a Pókverzum! rajzfilmet, de máris nekilátott előkészíteni a folytatást.

Kicsivel több mint két héttel a bemutató előtt a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Sony stúdió már javában dolgozik a decemberben érkező Pókember: Irány a Pókverzum! animációs film folytatásán, illetve egy másik női rajzfilmen. A Sony a Venom hatalmas menetelése után új erőre kapott, és úgy tűnik, hogy látják a fényt az alagút végén, mert az első reakciók szerint a Pókember rajzfilm is telitalálat a stúdiótól, sokan minden idők legjobb Pókember-filmjének nevezték, ami elég nagy szavak.

Részleteket nem osztottak meg a folytatásról, de várhatóan a Pókember: Irány a Pókverzum! árulkodó lesz a folytatásra nézve, és kiderül pár apróság a folytatásról, és hogy milyen női szuperhősfilmet készít még a stúdió. Sok rajongó úgy gondolja, hogy Spider-Gwen lesz az egyik karakter, aki a jövőben önálló mesét kap, akihez csatlakozhat Póknő, Madame Web, Spider-Girl, esetleg Silk. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

A Sony Pictures Animation már rendezőt is talált a folytatás élére, ugyanis éppen most kérte fel a Voltron: Legendary Defender társ-showrunner rendezőjét, Joaquim Dos Santos direktort. Ezen felül a stúdió Lauren Montgomery rendezőre is lecsapott, aki a Batman: Year One és a Superman / Batman: Apocalypse társrendezője volt. Montgomery egy cím nélküli női szuperhősökből álló alkotáson dolgozik, ami szintén a Pókverzum részét képezi. A forgatókönyv elkészítésére Bek Smith-et kérték fel, aki az elmúlt években a CBS csatornán futó Zoo televíziós sorozat több epizódjának szkriptjét is jegyezte.

Amy Pascal neve is szerepel a bejelentett alkotások mellett, aki várhatóan produceri szerepben tér vissza Avi Arad-dal közösen. Phil Lord és Chris Miller kreatív készítők neveit is fellelhetjük a tervezés alatt álló alkotások mellett, bár arról pontos információkat nem osztottak meg, de nagy valószínűséggel ismét kreatív résztvevői lesznek, hiszen nekik köszönhető a Pókverzum is.

Total
1
Shares
Previous Article

T.J. Miller tisztázta szerepét a Deadpool 3. részben

Next Article
Godzilla: A szörnyek királya

A legújabb kép bizonyítja, hogy miért Godzilla: A szörnyek királya

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!